Logo

X

Mjestimice mokri i skliski kolnici

Pojačan promet očekujemo na gradskim prometnicama i obilaznicama, a povremeni zastoji i vožnja u koloni mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi.

Zbog jakog juga moguća su ograničenja u cestovnom i pomorskom prometu za određene skupine vozila.

Na graničnim prijelazima Bajakovo, Bregana, Macelj, Pasjak, Rupa i Dubrava Križovljanska moguća su čekanja u prometu teretnih vozila.

Od 02. do 04. travnja 2019. godine od 20:00 do 05:00 sati zbog radova u tunelima bit će zatvorena autocesta A2 Zagreb-Macelj između čvorova Krapina i Trakošćan u oba smjera. Obilazak je državnom cestom DC1.

Večeras od 18:30 do 21:30 sati zbog prolaska izvanrednog prijevoza, na autocesti A1 u zoni dvosmjernog prometa tunela Sveti Rok u smjeru Dubrovnika vozit će se otežano, a privremeno će se zaustavljati promet 2 puta po maksimalno 10 minuta.

Večeras 02/03. travnja od 22:00 sata do 06:00 sati sutra ujutro zbog radova u tunelu Učka vozit će se uz privremenu regulaciju.
Uz povoljne vremenske uvjete u prometu se očekuje veći broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.
Na graničnim prijelazima Bajakovo, Tovarnik, Bregana, Macelj, Pasjak, Rupa i Dubrava Križovljanska moguća su čekanja u prometu teretnih vozila.
FOTO: Pixabay