Logo

X

Pripremite se za novu školsku godinu uz obnovljena računala!

Znate li što su obnovljena računala? Postoji veliki broj računala koja su neprodana i koja se vraćaju proizvođačima kao višak

Ljeto se bliži kraju i uskoro se vraćamo u “rutinu”. Godišnji odmori se bliže kraju, a ljetni praznici završavaju i djeca se vraćaju u školske klupe. Osigurajte svom školarcu računalnu opremu koja pomaže povećati produktivnost, smanjuje utrošeno vrijeme na obavljanje školskih zadataka i pruža više slobodnog vremena. Uz obnovljeno stolno ili prijenosno računalo rješavanje zadaća, pripremanje prezentacija i pisanje eseja i projekata postaje lako!

Znate li što su obnovljena računala?

Svakodnevnim razvojem tehnologije proizvođači računala moraju ići u korak s novitetima i razvijati komponente koje mogu podržati novosti. Iz tog razloga na tržištu postoji veliki broj računala koja su neprodana i koja se vraćaju proizvođačima kao višak. Takva računala nisu korištena, direktno iz tvornice su stavljena na policu u trgovini i nakon nekog vremena vraćena proizvođaču. Nakon povrata temeljito se pregledavaju i testiraju te se vraćaju na tržište kao obnovljena računala.

Neovisno o tome radi li se o prijenosnom ili stolnom računalu, obnovljena računala donose bezbroj prednosti. Tvrtka Ofir d.o.o. nudi vam širok ponudu računala uz niske cijene te jamče pouzdanost i dugotrajnost.

Sva računala dolaze uz minimalno jamstvo od 24 mjeseca, besplatnu dostavu za sve kupnje iznad 133 € i mogućnost plaćanja na rate.

Dočekajte novu školsku godinu spremni i provjerite ponudu obnovljenih računala ovdje.