Logo

X

(VIDEO) Ljuski od jaja kao u priči! Što s njima? Ne bacajte ih!

Boca, svijećnjak, ukras za dom, mozaik ... Ideja ima na pretek, a mi vam donosimo najkreativnije :D

Jeste li se svi dobro najeli? Najvažnije pitanje za početak ovog teksta, rekli bismo. 😉

E sad kad, vjerujemo, jeste, nema sumnje da vam je ostalo ljuski kao u priči … Možda ste ih pola već bacili u smeće i zaboravili na njih, ali ipak, jaja je još uvijek u vašem domu ostalo, treba nešto jesti i sutra, a i tko god dođe čestitati uvijek donese pisanicu…

Uh, jajima nikad kraja!

Što s njima? Nemojte ih bacati! Vjerujemo da niste imali pojma čemu vam ljuske mogu poslužiti. Nakon što prođe blagdanski odmor i vratite se u kolotečinu obaveza i stresa od jutra do sutra, nudimo vam priliku za opuštanje. Kako se najbolje opustiti od stresa? Izrađivanjem, kreiranjem, stvaranjem! Na barem kratko vrijeme ćete se riješiti stresa ne razmišljajući o problemima, posvećeni zanimljivom aktivnošću, a i vaši mališani će obožavati ovu ideju. Zamislite taj ponos u vrtiću ili školi kad dođu i donesu vlastitu rukotvorinu? Ovo je dobra zabava za cijelu obitelj, a i imat ćete dugovječan ukras.

Prijeđimo na stvar!

1. SVIJEĆNJACI

2. BOCA

Sljedeći put bližnjima poklonite bocu dobre kapljice izrađenu vlastitim rukama. Ovo je iznimno kreativan, jedinstven i poseban poklon! Sigurno je uskoro nekom rođendan, zar ne? 😉 Nema na čemu, poklon već imate!

3. MOZAIK ZA NAJHRABRIJE

Zapravo, nije potrebno biti niti hrabar, samo strpljiv i uporan, kao i za izradu boce. Način je vrlo jednostavan, samo se ovoj ideji treba posvetiti. Kad vidite rezultat bit će vam jasno koliko je vrijedilo uložiti sav taj trud jer ovo je, po našem mišljenju, prava umjetnost!

4. UKRAS ZA DOM