Logo

X

Tražite posao? Donosimo 10 noviteta s portala posao.hr

Vrijeme nikoga ne čeka, ne čekajte ni vi! Zgrabite svoj idealan posao odmah!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Inservio d.o.o., kompanija je koja se bavi pružanjem usluga čišćenja te je vodeći pružatelj usluga upravljanja objektom, a uz to visoko je specijalizirana za čišćenje i održavanje velikih trgovačkih objekata, kao što su trgovački centri, poslovne zgrade i gradilišta. U njihovom timu vjeruju da je veliki dio njihovog uspjeha rezultat procesa odabira i obuke kadrova. Zato traže pojačanje, kako bi nastavili u istom „ritmu”, te zapošljavaju čistača (m/ž) u Osijeku i u drugim gradovima diljem Hrvatske. Uvjete natječaja možete provjeriti na linku i aplicirati na vrijeme.

Great Media d.o.o. traži čistača/icu za obavljanje posla u poslovnoj zgradi u osiguravajućoj kući u Osijeku. Radi se 5 dana u tjednu po 8 sati, a vikendi i praznici su slobodni. Prijašnje iskustvo je poželjno, no ne presudno pri izboru. Sve detalje možete pronaći u oglasu za posao.

SOS Dječje selo Hrvatska, koje brine za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, trenutno nudi posao „sa srcem“ i zapošljava SOS predstavnika u Osijeku. Od kandidata se očekuje pozitivan stav i motiviranost, odgovornost, komunikativnost i otvorenost prema ljudima, rad na terenu s kolegama te sklonost timskom radu. Ako se pronalazite u ovom humanom zanimanju, javite se.

Dekra, za svog klijenta, traži više motiviranih i odgovornih osoba za rad na poziciji: radnik na radnom stroju (m/ž). Nude vam se stimulativna primanja s početkom rada od rujna 2019. godine. Mjesto rada je Osijek, pa ukoliko ste zainteresirani, kliknite na brzu prijavu.  

Gromela Centar d.o.o. traži dva izvršitelja za poziciju dipl. ing. građevinarstva (m/ž) na području cijele Hrvatske, tj. na terenu i u uredu. Od budućeg djelatnika traži se položen stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, iskustvo u organizaciji gradilišta i na poslovima poslovođe gradilišta, poznavanje materijala za rad na gradilištu, kao i minimalno četiri godine iskustva rada u visokogradnji. Uklapate li se u ovaj opis, svakako provjerite detalje na linku.

Sanac d.o.o. ima raspisan natječaj za vozača motornih vozila (m/ž), za terenski posao na području cijele Hrvatske. Ako imate srednju stručnu spremu, vozačku dozvolu B, C, E kategorije, dvogodišnje radno iskustvo te poznajete osnove rada na građevinskim strojevima – aplicirajte.

Workforce, regionalna HR tvrtka za svog klijenta – Optimu Telekom d.d., zapošljava na poziciji: agent u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslovi koji vas očekuju obuhvaćaju proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od voditelja tima, sudjelovanje u izgradnji tima i odrađivanje trenutnih akcija (Excel baze). Ako vas zanima stimulativno i dinamično radno okruženje, provjerite uvjete natječaja na linku. 

comcross croatia d.o.o., tvrtka je koja se bavi projektiranjem i izgradnjom telekomunikacijskih mreža u Hrvatskoj i Njemačkoj. Trenutno traži asistenta na projektu (m/ž) u Osijeku. Temeljna djelatnost tvrtke tehničko je pružanje usluga teleoperaterima u osiguranju većih mrežnih kapaciteta i modernizacije sustava. Ako želite biti dio ovog dinamičnog tima, provjerite što sve trebate da biste se uklopili u ovaj natječaj.

TRIGLAV SAVJETOVANJE d.o.o. zapošljava pet zastupnika u osiguranju (m/ž) za prezentaciju i prodaju osobnih i zdravstvenih osiguranja. Osoba koja se idealno uklapa u opis ovog radnog mjesta ima završenu srednju školu, i zanima je rad na neodređeno vrijeme. Provjerite kako se možete prijaviti u oglasu za posao.

MetailCon j.d.o.o. traži 9 građevinskih radnika (m/ž) za rad na terenu. Radovi koji se obavljaju na ovoj poziciji uključuju montaže panela, fasadnih i krovnih, kao i montaže limenih pokrova te čeličnih konstrukcija i podkonstrukcija. Više se informirajte klikom na link.

Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)