Logo

X

Vesna Pisarović u Gradskom vrtu!

Već sada je zanimanje za predstojeće koncert 27. 04. u dvorani Gradski vrt u Osijeku, nevjerojatno, a ulaznica, sve manje!

Glazbenica koja kao magnet privlači publiku svih generacija, gdje god se pojavi, nastavlja u radnom ritmu – piše OsijekNEWS.hr.

Rasprodane dvije večeri zaredom splitski klub Zenta, bio je pretijesan za sve željne bezvremenskih pjesama Vesne Pisarović, a ona sama, nakon kratkog, ali zasluženog odmora, priprema se za nove nastupe.

Već sada je zanimanje za predstojeće koncert 27. 04. u dvorani Gradski vrt u Osijeku, nevjerojatno, a ulaznica, sve manje.

Oni koji su pohodili jedan od Vesninih nedavnih koncerata, znaju kako se atmosfera koja na njima vlada, teško može opisati riječima.

Energična masa, koja euforično pjeva i pleše, a kretanja i prilazak pozornici gotovo su nemoguća misija, tek su mali djelić onoga što vas očekuje. S druge strane, Vesna se publici odužuje na savršen način. Slobodno možemo reći kako nikada nije izgledala i zvučala bolje, samouvjerenije i nasmijanije, a kada zapjeva ‘Da znaš’, Jutro donosi kraj’, ‘Dolje na koljena’ ili ‘Neka ljudi govore’, ‘show’ je zagarantiran.

Sve to obožavatelji prepoznaju i cijene, pa su ulaznice za njene koncertne prava dragocjenost.

Ne propustite stoga koncertne poslastice Vesne Pisarović, u subotu 27. 04., Osijek, dvorana Gradski vrt (svoju ulaznicu po cijeni od 70 kn, možete kupiti na prodajnim mjestima, CLUB Lounge bar, Campus Caffe).

Foto: Hrvoje Zalukar