Logo

X

Miss Osječko-baranjske županije je Jasmina Medžiković

Pobjednica ovog županijskog izbora je devetnaestogodišnja Đakovčanka Jasmina visoka je 172 centimetra. Od ove godine je brucošica Pravnog fakulteta u Osijeku

U prepunom Strossmayerovom parku Osječko-baranjska županija dobila svoju predstavnicu koja će županiju predstavljati na finalu Miss Hrvatske 2023 krajem studenoga ove godine u Zagrebu. Riječ je o Jasmini Medžiković iz Đakova, a njene pratilje su 1. pratilja Matea Blažević iz Osijeka i druga pratilja Anastasia Ičević iz Vukovara.

Pobjednica ovog županijskog izbora je devetnaestogodišnja Đakovčanka Jasmina visoka je 172 centimetra. Od ove godine je brucošica Pravnog fakulteta u Osijeku, što je bio logičan slijed nakon završetka upravne srednje škole. Već pet godina trenira tenis i redovno odlazi u teretanu kako bi ostala u formi. Savršeno govori engleski jezik, a u slobodno vrijeme uživa u plesu i rado pleše. Na izbor se prijavila iz znatiželje, no nada se da će upoznati nove ljude sličnih stajališta i razmišljanja.

11 natjecateljica predstavilo se u tri modna izlaska; u kreacijama dizajnerskog dvojca Maja Nikačević i Dajana Karas Dragić, koje djeluju pod modnim brendom Becharusa večernjim haljinama butika MADEMOISELLE iz Đakova te vjenčanicama salona vjenčanica La Mirada. Djevojke su dobile lijepe poklone kozmetičkog salona Bellissima iz Osijeka, TZ Grada Đakovo, Becharusa i naočale optike GALIĆ.

Oduševljenje je nastalo pri krunidbi nove Miss kada je motorist na pozornicu stigao na crnom Harley Davidsonu i predao krunu vlasnici licence Miss Hrvatske Ivi Loparić Kontek koja je okrunila novu Miss.

”Ovako nešto nismo imali niti na jednom izboru do sada. Suorganizatorica i voditeljica organizacijskog tima Zdravka Bulović za Miss Osječko-baranjske županije potrudila se napraviti nešto originalno i željela bih joj uputiti sve pohvale”- rekla je Loparić-Kontek.

Djevojke su tijekom priprema posjetile prekrasne lokacije Ergelu Đakovo u Ivandvoru, Katedralu u Đakovu, a iskusile su i vožnju atraktivnim oldtimerima BEX LIMOS kroz sam centar grada uz podršku TZ Grada Đakovo i gradonačelnika Marina Mandarića. Program Miss Osječko-baranjske županije vodili su Frano Riđan i Irena, a nastupio je Amir Kazić Leo.

Novoizabranoj Miss želimo puno sreće pred kraj godine na finalu izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Foto: PR Miss Hrvatske/ Roko Janković