Logo

X

Stiže 10 novih prilika za posao!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

PAN-PEK d.o.o., vodeće poduzeće u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda, u svoj tim pridružuje novog člana tima i zapošljava na poziciji: pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada su Đakovo i Zagreb, a očekuje vas zanimljiv posao, uz brojne edukacije i profesionalnu radnu okolinu. Opis posla uključuje posluživanje proizvodnih linija, pripremu sredstava i sirovina te slaganje pekarskih proizvoda. Prijavite se najkasnije do 07.10.

Privatna osoba traži ozbiljnu i odgovornu osobu za rad na poziciji: osobni asistent za osobu s invaliditetom (m/ž). Rad se obavlja u Tenji, 20 sati tjedno, a primanja iznose 2.000 kn. Prijaviti se mogu osobe sa završenom srednjom školom ili čak s osnovnom školom, ali uz tečaj za njegovatelja. Javite se.

Dekra, za klijenta – međunarodnu tvrtku TIMAC AGRO, podružnicu Roullier grupe, koja već 60 godina nudi agronomska i zootehnička rješenja, zapošljava prodajnog savjetnika u poljoprivredi (m/ž), u Osječko-baranjskoj županiji. Završen studij agronomije, biologije ili srodnih područja je prednost, kao i izvrsno poznavanje agronomije i poljoprivredne industrije. Ako uz sve navedeno imate i izvrsne pregovaračke i prodajne vještine, nemate što čekati – prijavite se.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Neprestanim ulaganjem u razvoj, ubrzo je postala međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki – Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Za svoje postojeće i nove trgovine u Osijeku, te u drugim hrvatskim gradovima, zapošljava prodavača (m/ž). Ako ste modno osviješteni i imate prodajne afinitete, prijavite se.

Profesio d.o.o., za svog klijenta –  uspješnog domaćeg obrtnika s 30 godina iskustva u građevinarstvu, zapošljava 2 tesara (m/ž). Potrebne su vam minimalno 2 godine iskustva, a nude vam se redovita, stimulativna i redovita primanja, osiguran prijevoz, kao i topli obrok te smještaj. Prijavite se.

Appen Butler Hill Pty Ltd., globalni lider u području jezika i tehnologije pretraživanja, zapošljava na poziciji: Croatian Translator (m/ž) za rad od doma. Traže se izvorni govornici ili govornici bliski domaćim hrvatskim govornicima koji mogu prevoditi s engleskog i njemačkog jezika na hrvatski, i obrnuto. Posebne pogodnosti koje nudi poslodavac uključuju fleksibilan raspored i rad od kuće. Trebate samo znanje navedenih jezika i odličnu internetsku vezu. Ako zadovoljavate ove kriterije, ne oklijevajte – prijavite se.

Workforce, za svog klijenta – renomiranu međunarodnu kompaniju, traži više  prodavača / blagajnika (m/ž) na području cijele Hrvatske. Poželjno je prijašnje iskustvo u trgovini,  a očekuje vas rad na blagajni, slaganje robe, kontrola kvalitete, posluživanje kupaca na svježim odjelima, održavanje urednosti prodajnog mjesta. Ako ste spremni na sve izazove koje nosi ovo radno mjesto, prijavite se.

Plava tvornica d.o.o., za Factory – IT agenciju koja se bavi dizajnom te razvojem mobilnih i web aplikacija za domaća i strana tržišta, traži kontrolora kvalitete IT rješenja (m/ž) u Osijeku. Posao kontrolora kvalitete od osobe prvenstveno zahtijeva analitičnost, kreativnost, temeljitost i strpljivost. Posao uključuje analizu šire slike projekta, flowa i logike rješenja, izradu plana testiranja, razmišljanje o mogućnostima za unapređenja i sl. Više detalja provjerite na linku.

GIFT ART j.d.o.o. ima raspisanu poziciju za grafičku radnicu (m/ž) u Valpovu. Odabranu osobu očekuju grafički radovi na stručnom osposobljavanju u firmi koja se bavi izradom personaliziranih poklona. Za ovaj posao trebate srednju stručnu spremu grafičkog smjera (m/ž). Prijavite se.

Belje u mjestu Mece traži analitičara u kontrolingu (m/ž) s dvije godine radnog iskustva. Opis poslova uključuje prikupljanje i obradu podataka za izradu analiza i izvještaja za viši menadžment. Trebate obrazovanje iz područja ekonomije, napredno poznavanje rada na računalu (osobito Excel), znanje engleskog jezika. Ako se uklapate u navedeni opis, prijavite se klikom na link.

Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske  županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

foto: pixabay (ilustracija)