Logo

X

U Osijeku predstavljena predizborna suradnja i podrška nezavisnom kandidatu za gradonačelnika grada Osijeka Berislavu Mlinareviću

Most, Udruga Hoćemo – za bolji Osijek i Domovinski pokret uz Berislava Mlinarevića

Tomislav Mišetić , predsjednik udruge „Hoćemo! Udruga za bolji Osijek“ , Petar Kopunović Legetin, koordinator za grad Osijek političke stranke Most i Krešimir Čabaj, predsjednik podružnice Domovinskog pokreta Osječko-baranjske županije, danas su u Osijeku predstavili predizbornu suradnju i pružili podršku Berislavu Mlinareviću, nezavisnom kandidatu za gradonačelnika grada Osijeka.

 

„Osijeku treba promjena, novo lice, novo i jače djelovanje . Konkretna i provediva rješenja za bolji život i standard građana. U Udruzi Hoćemo smatramo da je Berislav Mlinarević to pravo lice grada, čovjek koji dolazi iz realnog sektora, koji Osijeku može dati puno“, izjavio je predsjednik udruge „Hoćemo“.

Mišetić je dodao je kako na čelu grada žele osobu koja je sposobna sve gradske resurse usmjeriti prema cilju kojemu i sami svojim djelovanjem teže.

„Istok Hrvatske po mnogočemu je specifičan. Godine iza nas obilježene su kroz tri razdoblja – rat, obnova, povratak, a zatim jednako teško razdoblje u kojem smo se inatili. Ovo zadnje razdoblje dovelo nas je do zatvaranja u sebe, klijentelizam uskog kruga ljudi i stvaranja neprijatelja. Mi smo odlučili zatomiti sve razlike, koje sigurno postoje i kroz suradnju s ljudima koji znaju i žele dobro ovom gradu vratiti Osijek tamo gdje mu je i mjesto“, rekao je Kopunović Legetin.

 

Naglasio je i uspješnost Berislava Mlinarevića te ponos kojim Mlinarević predstavlja Osijek u svijetu kao poduzetnik.

„Politika Domovinskog pokreta za lokalne izbore je jasna – u gradovima gdje nemamo svoga kandidata podržavamo one kandidate koji su svojim programskim i vrijednosnim načelima bliski našem programu, kvalitetne i sposobne ljude. Osim toga, mišljenja sam da se ovim potezom, od izbornog debitanta, pretvaramo u jednog od favorita“ , istaknuo je Krešimir Čabaj.

Vjeruje da je Berislav Mlinarević najbolji izbor za grad Osijek i stoga mu zajedno s političkom strankom Domovinski pokret daje svoju punu podršku te poziva Osječanke i Osječane da učine isto na predstojećim izborima.

„Zahvaljujem Domovinskom pokretu, Mostu i Udruzi Hoćemo na potpori. Prilikom objave kandidature  rekao sam da za mene ne postoje ni lijevi ni desni ni centar. Ne zanimaju me oni koji žele raditi za osobne ili stranačke interese. Mene zanimaju oni koji hoće, mogu i žele raditi za boljitak građana i grada Osijeka“, izjavio je Mlinarević.

Pozvao je građane da mu se pridruže i naglasio kako stavlja na raspolaganje svoje znanje, iskustvo i energiju kako bi Osijeku vratili mjesto koje mu pripada i napokon oživjeli  posrnulo gospodarstvo.

Foto: Most i Domovinski pokret