Logo

X

Troje pijanih spavalo u postaji!

Nešto se sinoć slavilo? :)

Policija je jučer zabilježila nekoliko slučajeva koji su u krvi imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi… Rekorder je vozio s čak 2,38 promila u krvi!!

Srećom pa nisu stradali jer ipak, voziti s 2,38 promila u krvi?!

ŠTO KAŽE POLICIJA?

Jučer, 06. veljače, na području ove policijske uprave u prometu je zatečen jedan vozač osobnog automobila koji je upravljao vozilom uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi, 53-godišnji hrvatski državljanin, kojeg su policijski službenici zaustavili u 23,25 sati u Đakovu te su mu evidentirali prisutnost alkohola u krvi od 2,38 grama po kilogramu. Sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U 19,05 sati na državnoj cesti broj 7, između Kozarca i Čeminca dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, u kojoj je 39-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,82 grama po kilogramu. Vozač je, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U 22,50 sati na državnoj cesti broj 515, između Razbojišta i Bračevaca dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, u kojoj je 46-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,90 grama po kilogramu. Vozač je, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

FOTO: Pixabay