Logo

X

Toplina doma: Stvorite vlastitu oazu opuštanja!

MojaAkcija.hr ima nekoliko savjeta, a potom i prijedloga nabavke po akcijskim cijenama ...

Dom je mjesto na koje se uvijek vraćamo, naše utočište, mjesto druženja i odmora od svakodnevnih obveza. Zato je važno da se u svom domu osjećamo zadovoljno i sigurno.

MojaAkcija.hr ima nekoliko savjeta, a potom i prijedloga nabavke po akcijskim cijenama.

Svaki kutak Vašeg doma zaslužuje posebnu pozornost, a kako bi u potpunosti zadovoljio želje i potrebe ukućana. Svi želimo u potpunosti iskoristiti prostor s kojim raspolažemo. Pri tome se svi trudimo postići maksimalnu funkcionalnost i stilsku usklađenost.

Da bi Vaš interijer lijepo izgledao nisu uvijek potrebni skupi komadi namještaja. Lijepo uređeni interijeri uvijek posjeduju dozu mašte i originalnosti, a najbitniji je osobni pečat vlasnika. Prije nego što krenete u nabavku, bitno je dobro isplanirati prostor i znati što Vam se sviđa i kakav izgled želite postići.

Klasični komadi namještaja poput kutnih garnitura, regala i gotovih kuhinja sve su manje “in”. Sve je veća ponuda modularnog višefunkcionalog namještaja koji Vam omogućava da sami složite svoju idealnu kombinaciju. Svi veći trgovački centri danas Vam nude i besplatne usluge 3D-planiranja tako da, i prije nego što se odlučite na kupovinu, možete imati točan uvid u izgled prostorije koju uređujete.

Ne zaboravite uskladiti boje zidova i podnih obloga sa odabranim namještajem, jer pogrešan odabir može narušiti izgled prostora.

Osobni “touch” možete postići dodavanjem nove rasvjete, zavjesa, tepiha i dekorativnih predmeta. Rasvjetna tijela su elementi koji se prvi primjete i mogu puno pridonijeti izgledu prostora. Ako niste u mogućnosti ili ne želite promijeniti već postojeći namještaj, izgled vašeg doma sigurno će podići neka moderna samostojeća lampa ili luster u živoj boji.

Ne zaboravite da je ponekad potrebno samo malo da bi unijeli promjenu u prostor. Tepih modernog dizajna, mekani jastučić, nova zavjesa, slika ili cvijet u vazi pomoći će Vam da se u svome domu osjećate bolje i zadovoljnije.

Kako bi pronašli namještaj i opremu po najpovoljnijim cijenama, posjetite MojaAkcija.hr, prelistajte kataloge i provjerite koji su proizvodi na akciji u trgovačkim centrima diljem Hrvatske. MojaAkcija.hr štedi Vaše vrijeme i novac!

Više informacija doznajte na MOJAAKCIJA.HR.

Tekst: MojaAkcija.hr – Foto: Pixabay (ilustracija)