Logo

X

Tko kaže da nema posla?

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Hands on Server Support d.o.o. u Rijeci zapošljava na 3 pozicije. Traže se Customer Service Representative (m/ž), Linux Support Technician (m/ž) i Project Management Assistant (m/ž) . Touch Support tvrtka je sa sjedištem u SAD-u koja je strateški partner raznim tehnološkim tvrtkama. Članovi ovog tima podržavaju širok raspon tehnologija, uključujući Linux, Windows poslužitelje, razne Cloud platforme i SaaS. Detaljnije o ponuđenim radnim mjestima možete doznati klikom na link.

Vijci Kranjec, moderna tvrtka i jedan od najznačajnijih distributera vijčane robe, pričvrsne i spojne tehnike te ovjesnih sustava za Republiku Hrvatsku, proširuje svoj tim. Zapošljava terenskog komercijalista (m/ž) u osijeku, Slavonskom Brodu i brojnim drugim gradovima diljem Hrvatske. Posebne pogodnosti poslodavca, poput  fleksibilnog radnog vremena, N1 vozila, mobitela, laptopa, pokrivenih troškova i edukacija, zasigurno su odličan mamac za klik na oglas i prijavu. Sretno.

Ustanova za zdravstvenu njegu u kuci Slanovic bavi se zdravstvenom njegom i fizikalnom terapijom u kuci bolesnika već 22 godine. Ugovorna je Ustanova s HZZO-om i trenutno zapošljava medicinsku sestru (m/ž) u Osijeku. Glavna poslovna zadaća predstavlja provođenje zdravstvene njege na terenu. Prijaviti se možete brzom prijavom, najkasnije do 07.05.

Mamut Fortis društvo je s ograničenom odgovornošću za djelatnost igara na sreću na automatima koje djeluje pod brendom Arena, a unutar grupacije koja broji više od 200 djelatnika. Trenutno u Našicama zapošljava operatera/blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Više o natječaju i uvjetima potražite u oglasu.

West obrt za logistiku i usluge traži vozača/dostavljača (m/ž) za područje Hrvatske. Potrebna vam je vozačka dozvola C kategorije, a kako se možete prijaviti lako možete doznati u oglasu.

Dekra za svog klijenta zapošljava više radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a očekuju vas pomoćni poslovi u pogonu, sudjelovanje u procesu proizvodnje, pripremanje, vaganje i paletiranje sirovine u proizvodnji. Prethodno radno iskustvo nije uvjet za prijavu, a sve ostale bitne detalje doznajte na linku.

Workforce, regionalna HR tvrtka, za Optimu telekom zapošljava dva izvršitelja na poziciji: Prodajni zastupnik za prodaju malim i srednjim poslovnim korisnicima. Uvjeti za prijavu obuhvaćaju:  SSS/VŠS/VSS, godinu dana radnog iskustva, znanje engleskog jezika, vozačku dozvolu B kategorije te motivaciju za ostvarenje ciljeva. Ako ste uz sve navedeno komunikativni, pristupačni, otvoreni i ljubazni, kliknite na brzu prijavu.

Agroprojekt Grupa d.o.o., zbog povećanog obujma posla traži radnika u proizvodnji i na montaži metalnih konstrukcija i strojeva (m/ž). Mjesto rada je Osječko-baranjska županija, a plaća koju možete očekivati kreće se u rasponu od  7 000 kn do 8 000 kn. Prijavu možete izvršiti klikom na istaknuti gumb ‘brza prijava’. 

Labomar d.o.o., tvrtka koja za osnovnu djelatnost ima prodaju i servis visoko kvalitetne laboratorijske i medicinske opreme i potrošnog materijala, trenutno dodatno zapošljava. Traži servisnog inženjera medicinske i laboratorijske dijagnostike (m/ž) u Osijeku s tehničkim obrazovanjem i dvogodišnjim iskustvom. Detaljnije doznajte na linku i pravovremeno se prijavite.

Adria Oil d.o.o., respektabilna tvrtka iz područja maloprodaje i veleprodaje naftnih derivata, zapošljava trgovca-blagajnika (m/ž) u Osječko-baranjskoj županiji. Očekuje vas prodaja goriva i trgovačke robe kupcima, a rad u motivirajućem i korektnom okruženju, uredna i stabilna primanja, kao i ugovor na neodređeno vrijeme, samo su dodatni motivi za klik i prijavu.

Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.