Logo

X

Proljetno čišćenje? Paaa … baš i ne bih, hvala. Ali moram … Uf

"Isucite" metle, kante, rukavice, krpe i usisivače - vrijeme je za proljetno čišćenje!

Svi volimo dolazak proljeća, ali nam ono osim lijepog vremena donosi i hrpu obveza, kao npr. proljetno čišćenje. Vrijeme je da zasučete rukave, prozračite stanove, pometete prašinu i pobacate sav “drlog” koji ste nakupili tijekom zime. Živa tlaka, ali što se mora, mora se… Ovaj težak i zatjevan posao najčešće pada na ženska leđa. I to evo, govorimo Vam danas, baš na Dan žena.

E pa, drage naše, pokazati ćemo Vam da čišenje ne mora biti “fuj”, već može postati vikend zabava za cijelu obitelj.

I dok se Vi bavite kuhinjom, ribanjem štednjaka i hladnjaka, pločica u kupaonici, zaposlite svoje juniore.

I nije baš toliko teško ‘vitlati’ krpom za prašinu ili za sobom vući usisavač.

I dok Vi perete prozore, ne octom i novinama, već novim uređajem za čišćenje stakla, Vaša nova sušilica temeljito ‘obrađuje’ zavjese, stolnjake, posteljinu …

Ne dozvolite da se Vaš muškarac za to vrijeme dosađuje. Gumene čizme, rukavice, grablje, lopatu i u vrt … Kada nestane sve suho lišće i pojavi se prva zelena trava, može slobodno preći na čišćenje fasade, a i u garaži je sigurno “svinjac”. Olakšajte i njemu posao npr. s novim visokotlačnim peračem.

Sada ste završili ‘najprljaviji’ dio posla, ali još nije kraj. Treba se pospremati zimsku odjeću i obuću, izvaditi proljetne stvari iz koje kakvih ‘buksi’ i sve to lijepo posložiti i organizirati.

Mjesta za sve, naravno, nikada dovoljno, ali i za to postoje rješenja …

Da bi doskočili svim problemima koje donosi proljetno čišćenje, posjetite stranicu MojaAkcija.hr i spremajte s nama.