Logo

X

Novi poslovi na tržištu!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

IGH, vodeća tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu – projektiranju, stručnom nadzoru, savjetovanju te ispitivanju, proširuje svoj tim i zapošljava projektnog eksperta (m/ž) u Zagrebu, Splitu i Osijeku. Ukoliko imate VSS građevinske struke, minimalno 10 godina iskustva, visoko razvijene vještine vođenja tima i projekata, baš vi ste idealni kandidat za ovaj posao. Prijaviti se možete brzom prijavom. 

Hands on Server Support d.o.o., tvrtka sa sjedištem u SAD-u, koja je strateški partner raznim tehnološkim tvrtkama, zapošljava na 3 pozicije u Osijeku. Traže se djelatnici za radna mjesta: Windows Support Technician (m/ž), Sales Development Representative (m/ž), Customer Service Representative (m/ž). Sa skoro 200 zaposlenih djelatnika diljem SAD-a i Europe, riječ je o snažnoj multinacionalnoj kompaniji, pa ukoliko želite postati dio ovog dinamičnog tima, profesionalno se osnažiti, ovo je odlična prilika da to i ostvarite. Kliknite na link kako biste doznali sve potrebne detalje u vezi natječaja i uvjeta za prijavu na iste.

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o., slovačka farmaceutska kompanija utemeljena 1994., zapošljava na poziciji: Area Sales Manager (m/ž) za rad u regijama diljem Hrvatske. Ako ste fakultetski obrazovani u ovom području, fluentni ste u engleskom, imate vozačku dozvolu B kategorije, provjerite natječaj na linku. 

Mamut Fortis d.o.o. firma je koja se bavi djelatnošću igara na sreću, na automatima koji djeluju pod brendom Arena, a trenutno zapošljava operatera/blagajnika (m/ž). Što možete očekivati na ovom radnom mjestu? Puno komunikacije s gostima kluba, vršenje uplata i isplata novca, rad s automatima za igre na sreću, obavljanje blagajničkih poslova kluba i ostale zadatke po nalogu poslodavca.  Ako smo vas motivirali za prijavu, kliknite na link za više detalja.

Kumal S d.o.o, proizvođač građevinskog materijala koji posluje u Hrvatskoj i regiji, zapošljava voditelja prodaje (m/ž) u Hrvatskoj. Glavne zadaće na ovoj poziciji uključuju organizaciju, koordinaciju i kontrolu prodaje na području Hrvatske, kao i odgovornost za ispunjenje plana prodaje. Idealni kandidati/kinja trebali bi imati VSS/VŠS, kao i trogodišnje radno iskustvo. Također, očekuje se i znanje engleskog jezika, znanje rada u MS Office-u i odlične pregovaračke/ komunikacijske vještine. Ukoliko smo vas dovoljno zainteresirali, detalje možete doznati klikom na link.

e-Kolektor d.o.o., kompanija specijalizirana za gospodarenje otpadom, zapošljava 5 izvršitelja na poziciji: radnik u centru za gospodarenje otpadom (m/ž), u Osijeku. Na ovom poslu očekuje vas sortiranje neopasnog otpada (plastična, papirna ambalaža) u centru za gospodarenje otpadom. Prethodno iskustvo nije potrebno, pa se jednostavno prijavite klikom na brzu prijavu.

Granolio d.d., jedan je od vodećih proizvođača prehrambenih proizvoda u Hrvatskoj i regiji s proizvodnim pogonima u Gornjem Dragancu, Grubišnom Polju, Velikim Zdencima, Slavonskom Brodu, Velikoj Kopanici te poslovnim jedinicama u Zagrebu i Osijeku. Za svoj tim trenutno traži ambicioznu i motiviranu osobu radi zasnivanja radnog odnosa za poslove tehnologa (m/ž) u mlinu Kopaonica u Velikoj Kopaonici. Ukoliko ste zainteresirani za rad na ovoj poziciji, aplicirajte putem linka. 

Manpower za klijenta traži agenta za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Ako ste spremni za proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve, sudjelovanje u izgradnji tima, vjerojatno upravo vas traži ovaj poslodavac! Provjerite uvjete za prijavu i aplicirajte, najkasnije do 30.04.

Mons Multifidus d.o.o. trenutno traži djelatnike za 3 radna mjesta u Hrvatskoj i Europi. Bravar (m/ž), cjevar (m/ž), zavarivač (m/ž), ponuđena su radna mjesta na koja se možete prijaviti. Ovaj poslodavac organiziran je kao mala tvrtka koja zapošljava 10 ljudi sa znanjem i kvalifikacijama u građevinskom i industrijskom inženjeringu, te uslužnom sektoru operativnog iznajmljivanja automobila. Ako smo vas dovoljno motivirali s ovim opisom, onda prijavu na željeni natječaj možete napraviti klikom na link.

Workforce, regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, i dnevno surađuje s više od 1000 klijenata i 12 000 djelatnika, trenutno zapošljava agenta u timu prodajne akitvnosti (m/ž) u Osijeku. Opis posla uključuje aktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovore na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od strane voditelja tima te brojne druge…Prijavite se.

Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

FOTO: Pixabay