Logo

X

Nešto nikad viđeno na našim prostorima: Koncert grupe Pravila igre u Cinestaru

Emocije koje su preplavile Cinestar osjećale su se u zraku :D

Sinoć je u osječkom Cinestaru održan spektakularan, prvi koncert grupe Pravila igre. Pozitivna atmosfera mogla se rezati škarama, a zabave i iznenađenja nije nedostajalo – piše OsijekNEWS.hr.

Definitivno, ovo je nešto nikad viđeno na našim prostorima, a doza emocija koja je preplavila Cinestar, osjećala se u zraku. Prepuna dvorana i zadovoljna lica na svakom koraku, maštovita produkcija i specijalni efekti, oduševili su sve prisutne.

Publika je imala priliku uživati u live 3D koncertnom nastupu, koji je nadmašio sva očekivanja jer je i sam projekt poput ovog, prvi put viđen sinoć u Osijeku. „Zanimljivo, uzbudljivo, odlično, savršeno“, riječi su kojima su obožavateljice opisale svoj utisak, a sve ih je posebno dirnuo kraj.

Moderan i urban zvuk hitova poput, „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“ te mnogi drugi, sinoć su odzvanjali kinodvoranom, a brojne obožavateljice su pjevale u glas. Efekti koji su se izmjenjivali na velikom platnu, nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a cijeli je koncert bio poput kronološki posložene ljubavne priče s kojom se većina ljudi može poistovjetiti.

“Teško je pronaći riječi kada vas publika isprati s takvim ovacijama. Srca su nam velika kao kuća. Ovo je bio definitivno jedan od najboljih, ako ne i najbolji koncert u našoj karijeri. Hvala vam dragi naši Slavonci što ste pjevali s nama i što ste nam omogućili da se osjećamo kao kod kuće. ” – dodaju momci iz grupe, što piše u priopćenju.

FOTO: Pravila igre (priopćenje PR365)