Logo

X

Ličenje i oslikavanje zidova Klinike za kirurgiju KBC Osijek

Novo ruho Klinike za kirurgiju KBC-a Osijek... :)

Članovi 5. Podružnice provode i organiziraju niz projekata tijekom godine s ciljem poticanja humanitarnog rada, volonterstva za opće dobro građana grada Osijeka – navodi se u priopćenju, što prenosi OsijekNEWS.hr.

Naime, članovi 5.podružnice Istočna Hrvatska MKVC organizirali su 07.i 08. veljače 2019.g. uređenje Klinike za kirurgiju KBC Osijek i to ličenje i oslikavanje zidova Klinike za kirurgiju KBC Osijek.

U projektu sudjeluju učenici srednjih škola i djelatnici  Graditeljsko-geodetska škola Osijek, Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek te Trgovačke i komercijalne škola „Davor Milas iz Osijeka. Ovom prilikom se zahvaljujemo učenicima i ravnateljima škola što su prepoznali vrijednost projekta te se uključili u provedbu istog.

oslikavanje kbc

 

O MKVC

Moto klub Veterani – Croatia osnovan je 2007. godine s ciljem okupljanja i druženja veterana-bikera Domovinskog rata, njihovih obitelji i prijatelja, očuvanja sjećanja na vrijednosti i žrtve Domovinskog rata, promociju moto sporta te humanitarnom i volonterskom djelovanju.

MKVC danas ima preko 160 članova i djeluje kroz 7 podružnica na području čitave Hrvatske i u dijelu Bosne i Hercegovine što ga čini jedinstvenim moto klubom na ovim prostorima.

MKVC kao takav sudjeluje na projektima i akcijama koje provode državne institucije, civilne udruge i organizacije, vezano za edukativno preventivne programe, humanitarni rad, sport, Domovinski rat, koje su u skladu s našom vizijom i misijom.

MKVC Osijek

kbc osijek