Logo

X

Krstarenje Dravom i Dunavom s polascima iz Osijeka

Ukoliko ste odlučili krenuti na nezaboravno i uzbudljivo putovanje cruiserom, sigurni smo da će vas zanimati sve o Super akciji koju je za vas osmislila Turistička zajednica grada Osijeka

Ukoliko ste odlučili krenuti na nezaboravno i uzbudljivo putovanje cruiserom, sigurni smo da će vas zanimati sve o Super akciji koju je za vas osmislila Turistička zajednica grada Osijeka. Naime, Osijek je savršen grad za pristajanje cruisera, a velik interes bio je i prošle godine stoga je smišljena Super akcija u suradnji s organizatorom vašeg putovanja, domaćom turističkom agencijom Arriva Travel (ranije poznata pod imenom Panturist) – piše OsijekNEWS.hr.

U ovoj Akciji vaš Ugovor o putovanju (vaša karta) postaje Vaučerom i vrijedi više jer vam, kako navodi Turistička zajednica, donosi brojne pogodnosti. Pozivajući se na Vaučer preporuča se unaprijed izvršiti rezervaciju kod partnera ove Akcije – poput hotela, pansiona, apartmana, hostela ili restorana. Popis partnera možete provjeriti na stranici Turističke zajednice grada Osijeka.

Na predstavljanju ponude sudjelovao je Saša Uranjek, direktor Turističke zajednice grada Osijeka, koji je naglasio kako je velik broj ljudi bio zainteresiran za ukrcavanje u Osijeku, no to do sada nije bilo moguće. Također, rekao je kako su polasci u prijepodnevnim satima što pruža mogućnosti za dodatne programe pa su stoga i pozvali određeni broj partnera.

Kristina Marić, voditeljica turističkih agencija Arriva Travel, izjavila je kako je svrha Akcije promovirati Osijek i privoliti putnike da dođu ranije i produže svoj boravak u Osijeku, s obzirom da je po prvi puta u zadnjih godinu, dvije dana, Osijek ukrcajna i iskrcajna točka na riječnim krstarenjima. Također, izjavila je kako interes iz godine u godinu za samoriječnim krstarenjima raste te kako su ponosni što je upravo Arriva Travel ”otvorila vrata” u svijet riječnih krstarenja domaćim gostima. Putovanja su učinili cjenovno prihvatljivijima našem tržištu. Programe krstarenja svi zainteresirani mogu pronaći na web stranici www.panturist-turizam.hr

Cijene se kreću od 2 400 kn pa naviše, međutim radi se o krstarenjima koja traju pet ili više dana u kojima su uključeni puni pansioni na samome brodu, izjavila je Marić. Također, izjavila je kako gastroponude ne manjka – od bogatih specijaliteta lokalne kuhinje kroz zemlje koje prolaze do degustacije lokalnih vina. Putnicima se nudi i bogat animacijski program te pokoja iznenađenja kako bi iskustvo putovanja bilo što bogatije.

FOTO: Tamara Lemajić (Osijek News)