Logo

X

Kosilica, roštilj, ljuljačka … ili ne nužno tim redom ;)

Jedna stara izreka savjetuje nam da ne bi trebali gledati u tuđe dvorište, ali, istini za volju, svi mi to radimo - piše Antonela Verković

Dragi naši čitatelji, proljeće nam je, sudeći po temperaturama, već pokucalo na vrata. Iako vrijeme zadnjih dana pomalo ‘brlja’ s povremenom kišom i hladnoćom, i tome će uskoro, vjerujemo, doći kraj i uživat ćemo u suncu i temperaturama ‘u plusu’.

Kavice se pak odavno ispijaju na terasama kafića, a ljudi su već nekoliko vikenda imali prilike dan provesti u svojem dvorištu ili pak vrtu. Govoreći o proljeću i vrtu, osim za proljetne ‘outfite’ – kratke majice i tanje jakne, treba u proljetno ruho opremiti i svoj vrt. Opremanje je gotovo nemoguće bez dobre kosilice, složit ćete se, a mi imamo rješenje za vas!

Tko ne voli miris svježe pokošene trave, urednog vrta, a još ako k tomu dodamo i ukusan roštilj, imamo recept za vikend iz snova, a da za to ne moramo nigdje niti otputovati niti odletjeti.

TRAVA JE UVIJEK ZELENIJA KOD SUSJEDA – NE MORA TAKO BITI

Dobrog vrta nema bez dobre kosilice!

Jedna stara izreka savjetuje nam da ne bi treba gledati u tuđe dvorište, ali, istini za volju, svi mi to radimo. A pošto je najljepši ukras svakog dvorišta dobro uređen travnjak, vrlo je bitno da imate adekvatnu i pouzdanu kosilicu s kojom ćete ga takvim i održavati.
Zašto se mučiti sa višesatnim pretraživanjem kad smo mi za vas objedinili najbolje modele koji će zadovoljiti svaku vašu zamisao oko savršenog travnjaka. Motorna ili pak električna? MojaAkcija.hr ima sve! Da i ne govorimo kako su kosilice trenutno iznimno povoljnoj, akcijskoj cijeni! Akcija ne traje zauvijek, a proljeće i kalendarski samo što nije stiglo – stoga požurite!

”ALL INCLUSIVE” VRT

Nakon što ste ispekli savršeno slastan roštilj – preporučamo roštilj na drveni ugljen (o kojem više možete pročitati na linku) trebalo bi dobro i odmoriti. Ipak je vikend, naradili ste se, zaslužili ste!

Ljuljačka bi bila savršena za popodnevnu ‘drijemku’, a ukoliko ipak birate ovu ‘mirniju’ varijantu bez ljuljanja (možda ste popili tu i tamo koju čašicu vina ili piva s kojim je idealno zaliti ručak) možda vam neće dobro ‘sjesti’ ljuljanje. Iz raskošne ponude portala MojaAkcija.hr izaberite udobnu garnituru.

Roštilj, čašica vina, udobna garnitura, pokošena trava i vikend – što čovjeku za sretan dan više treba? 🙂 Uživajte, dragi čitatelji!