Logo

X

KK Vrijednosnice Osijek: Raskinut ugovor s Ozrenom Pavlovićem. Odlazi u Češku!

Nakon što je stigla ponuda od Češkog prvoligaša Pardubice, klub i igrač procijenili su da je ovo prilika za slijedeći korak u Ozrenovom razvoju

KK Vrijednosnice Osijek i igrač Ozren Pavlović jučer su, nakon 5 mjeseci suradnje, sporazumno raskinuli ugovor – javlja i piše klub Vrijednosnice Osijek.

U nepunih 5 mjeseci Ozren se u Vrijednosnicama Osijek razvio u jednog od vodećih all-round igrača lige sa 12,8 koševa, 6,3 skoka i 2,7 asistencija po utakmici, te je svojim igrama privukao pažnju mnogih klubova. Nakon što je stigla ponuda od Češkog prvoligaša Pardubice, klub i igrač procijenili su da je ovo prilika za slijedeći korak u Ozrenovom razvoju.

– Ovim raskidom ostajemo bez važnog igrača za nastavak sezone, no nikoga ne želimo sputavati u odlasku. Brzo smo dogovorili uvjete za Ozrenov odlazak, te mu poželjeli sreću u novoj sredini i daljnjoj karijeri. Već su ranije u našem klubu doživjeli afirmaciju i otišli na viši nivo Jakov Mustapić, Luka Barišić, Domagoj Vuković, Jalen Robinson, Venkatesha Jois, Carl Lindbom, Filip Tončinić i mnogi drugi – kažu iz kluba.

Foto: KK Vrijednosnice Osijek