Logo

X

Bočkaj jučer bio hit interneta u regiji, o njemu pišu Srbi, Bošnjaci, Crnogorci …

Ono što također plijeni pozornost su komentari čitatelja u cijeloj regiji. Ako se naše zemlje i ne mogu ujediniti u puno toga, ovdje su svi složni u kritikama ...

Petar Bočkaj više nije član NK Osijek. Benzinska pumpa u Kanižlićevoj ulici to više nije. Barem ne izgleda kao. Svi su hrvatski mediji pisali o jučerašnjem incidentu i njegovom nesmotrenom upadu automobilom u prostor prodavaonice na benzinskoj pumpi, a učinili su to i mediji širom bivše države … O događaju su se raspisali i u regiji.

Iako se Bočkaj ispričao tijekom dana, prenosimo vam dio jučerašnjih napisa …

Srpski Kurir.rs među prvima je objavio vijest – “Pomahnitali hrvatski fudbaler kolima uleteo u prodavnicu, povredio radnike pa pobegao” … Upleli su se i neke kasnije opovrgute pretpostavke o Bočkajevom navodnom nestrpljivom čekanju na čokoladicu, a svakako zaključili kako se nogometaš vraćao s koncerta … “Hrvatski mediji pišu da je ovaj fudbaler poznat po noćnim izlascima i provodu, a demolirao je benzinsku stanicu nakon što se vraćao sa koncerta Saše Matića” – zaključuje Kurir.rs.

Alo.rs ništa nije bio blaži … Prenoseći priopćenje NK Osijek, naslov su prilično ‘zakitili’ – “Reprezentativac Hrvatske slušao Sašu Matića, pa PIJAN DEMOLIRAO benzinsku pumpu! Odmah izbačen iz kluba!”

Sport.Blic.rs, a koji je poslovično ‘blaža’ novina u Srbiji, ipak se nije oteo dojmu nesvakidašnjeg događaja. I oni su se ‘poigrali’ nepostojećom čokoladicom … – Dodaju kako je ovdje, prema njima, završio karijeru: “Fudbaler KOLIMA RAZLUPAO prodavnicu ZBOG ČOKOLADICE: Naneo ljudima telesne povrede, ovde je završio karijeru”!

SportSport.ba piše: “Najbolji igrač Osijeka demolirao benzinsku pumpu” … RadioSarajevo.ba također piše o događaju sličnog naslova: “Fudbaler se iz bizarnog razloga autom zabio u pumpu” … Klix.ba, Starmo.ba nastavljaju niz …

Crnogorski portal Vijesti.me brutalan je u naslovu: “Pijani hrvatski talenat izazvao težak incident i ostao bez kluba”, pišu i nastavljaju prvi pretpostavkama hrvatskih medija i priopćenjem iz kluba.

Ono što također plijeni pozornost su komentari čitatelja u cijeloj regiji. Ako se naše zemlje i ne mogu ujediniti u puno toga, ovdje su svi složni u kritikama …