Logo

X

Kada Vas slatki maleni psić gleda svojim nevinim okicama, kako mu ne baciti lopticu :)

Vaš psić je poseban, mezimac, svog osobnog imena i svoje vjerne osobnosti? Zašto ne bi imao ogrlicu – i to personaliziranu!? Ili hranilicu!?

Pas je čovjekov najbolji prijatelj – koliko ste puta čuli ovu izreku? S potpunim pravom! Jer, kada vaš slatki maleni psić gleda u vas svojim nevinim okicama, mašući repom u nadi da ćete mu još jednom baciti tenisku lopticu – kako ostati ravnodušan? 🙂 Da i ne pričamo o njihovoj beskrajnoj vjernosti! – piše za portal MojaAkcija.hr Antonela Verković.

Jednostavno su preslatki i posebni! Svaki od njih. Svaka pasmina, svaka vrsta, svaka njuškica ovih čupavih najboljih prijatelja posebna je na svoj način.

Ukoliko imate psa, gotovo je nemoguće da nikada niste osjetili tu povezanost, a i njihovu posebnu, možemo reći i moć, da osjete našu tugu. To su više puta potvrdila i istraživanja, pas zaista osjeti osjećaje svog vlasnika. Vaš ljubimac najvjerniji je prijatelj, koliko god da na njega možda ponekad i zavičete – nikad vam to neće uzeti za zlo.

Sva silna ljubav i nježnost koju nam pružaju ne može se ni sa čim mjeriti, a niti kupiti, ali ipak, želite li razveseliti svojeg mezimca, mi imamo rješenje za vas!

Psi su pravi gurmani i hrana je ono što ih uvijek razveseli (jede li i vaš apsolutno sve što mu ponudite, gleda li vas nevinim, slatkim očima kako biste mu ustupili komadić svog ručka?) – tim povodom, počastite ga prelijepom personaliziranom hranilicom koju možete po najpovoljnijoj cijeni, a vrhunskoj kvaliteti pronaći na MojaAkcija.hr …  i požurite, trenutno je dodatno snižena, a akcija traje samo do isteka zaliha (kojih nema još puno…)

Vaš psić je poseban, mezimac, svog osobnog imena i svoje vjerne osobnosti? Zašto ne bi imao ogrlicu – i to personaliziranu! Upravo nedavno smo obilježili dan ljubavi prema kućnim ljubimcima, ukoliko za to niste znali, evo prave prilike da ga počastite (za lijepe želje nikad nije kasno). MojaAkcija.hr vam nudi personalizirane ogrlice na kojima može pisati ime i vašeg ljubimca.

Uz preslatke ogrlice s imenom – Vaš će Floki, Riki, Miki ili pak Maks cijeli dan mahati repićem od sreće! 🙂

POTVRDILA I ISTRAŽIVANJA!

Da bismo bolje razumjeli utjecaj kućnih ljubimaca, konkretno pasa, na zdravlje srca, istraživači su uspoređivali podatke o populaciji s podacima o posjedovanju pasa tijekom istog dvanaestogodišnjeg razdoblja. (Svaki pas u Švedskoj mora biti registriran u Upravi za poljoprivredu.)

Sveukupno, rezultati istraživanja pokazali su da vlasnici pasa imaju manji rizik od smrti zbog kardiovaskularnih bolesti ili drugih uzroka tijekom dvanaest godina, osobito kod ljudi koji žive sami. Iako nova saznanja ne objašnjavaju kako psi točno mogu zaštititi ljude od kardiovaskularnih bolesti, vlasnici pasa imaju tendenciju većih tjelesnih aktivnosti, stjecanja društvenih kontakata i pozitivnosti. Posjedovanje psa također može promijeniti vrstu bakterija koja se nalazi u mikrobiomu osobe, što bi moglo utjecati na zdravlje, rekli su istraživači – zaključuje za portal MojaAkcija.hr Antonela Verković.

Vratite svom ljubimcu za svaki put kada vam je uspio izmamiti osmijeh na lice iako ste mislili da ste pretužni za osmijeh. MojaAkcija.hr vam u tom može pomoći!