Logo

X

Iako pod reflektorima Porina, Mia ovog vikenda nije mislila na sebe…

Umjesto da se, na ovakav divni dan, počastite sladoledom, Mia Vas poziva da svoje kunice pošaljete nekome drugome, tako da i ona može doživjeti još puuuuno sunčanih vikenda...

“Najveća vrlina ljudskog roda upravo je suosjećanje”, rekla je jednom prilikom poznata svjetska glumica Meryl Streep. Umjesto ‘naslikavanja’, uživanja u vikendu i moru dok je u posjeti Opatiji, Mia Dimšić postavila je pravi primjer te pokazala za što se trebamo boriti i iskoristiti svoj utjecaj.

Mia je na svom Instagram i Facebook profilu objavila apel kojim moli sve građane, koji su u bilo kakvoj mogućnosti, da pomognu maloj Mili Rončević u borbi protiv leukemije. Ona sama sebi ne može pomoći, ali zato građani mogu.

“Pomozimo malenoj Mili Rončević u borbi protiv leukemije! Pomoći je moguće uplatom na žiro račun humanitarne akcije u Privrednoj banci Zagreb HR2423400091511004008, SWIFT kod za uplate iz inozemstva PBZGHR2X ili na račun u Banci Kovanica Varaždin HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, (adresa: Hreljin 33B, 51226 Hreljin), opis plaćanja obavezno: “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević” te model plaćanja 99. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22.”

Mia je ostavila sve podatke, tako da se svi akciji mogu pridružiti odmah. Kažu kako se najbolji pokazatelj nečijeg karaktera vidi u načinu na koji se osoba ponaša prema onima od kojih nema nikakve koristi. Nakon uplate Mia vas poziva: “Dijelite dalje, svaka kuna i dobra namjera puno znače!”

Foto: Instagram i Facebook (Mia Dimšić)