Logo

X

FOTO: Humane zvijezde (Tušek, Grnja, Bičanić, Špehar … ) predstavili monografiju u Osijeku!

U 15 godina svojim nogometnim utakmicama prikupili su više od 8 milijuna kuna koje su poklonili djeci s poteškoćama i djeci bez roditeljske skrbi

Humane zvijezde Hrvatske 03 predstavili su u Osijeku fotomonografiju kojom je obuhvaćeno 15 godina humanitarnog rada poznatih sportaša, estradnih umjetnika i glumaca.

U 15 godina svojim nogometnim utakmicama prikupili su više od 8 milijuna kuna koje su poklonili djeci s poteškoćama i djeci bez roditeljske skrbi. U SOS dječjem selu u Ladimirevcima bili su nekoliko puta.

Svih ovih godina, kako je rekao predsjednik Humanih zvijezda Branko Tušek, nekadašnji saborski zastupnik i savjetnik predsjednika Republike, sami su se financirali. 15 godina humanitarnog rada teško stane u fotomonografiju iako slike govore više od tisuću riječi.

O monografiji uz Tušeka govorili su Ivica Grnja, izbornik humanih zvijezda proteklih 15 godina, danas umirovljeni instruktor HNS-a za Slavoniju i Baranju i višekratni izbornik mladih selekcija Hrvatske. S njim svakako i Miroslav Bičanić, danas menadžer, nekoć sjajni nogometaš i reprezentativac nacije.

Na predstavljanje su stigli još Robert Špehar, Darko Čordaš, Stjepan Jukić … brojni drugi nogometaši, ali i Dragan Vulin ispred OBŽ.

Foto: Alan Srčnik (OsijekNEWS)

humane_zvijezde