Logo

X

Stižu svježe prilike za posao

Tražite posao? Provjerite tko sve traži radnike!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Klemm sigurnost d.o.o. traže zaštitare/ čuvare (m/ž) u Osječko – baranjskoj i Brodsko – posavskoj županiji. U obzir dolaze i umirovljenici. Nudi se radni odnos na neodređeno u punom radnom vremenu i plaća po određenom satu rada. Licenca je prednost, ali nije uvjet. Bonusi, nagrade, besplatne dodatne edukacije, grupni treninzi borilačkih vještina i korištenje dvorane sa spravama za vježbanje neke su od posebnih pogodnosti ovog posla. Rok prijave je 29.11. Prijavite se putem linka.

Agencija Workforce za klijenta Optimu Telekom d.d. traži agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Potrebno je poznavanje rada na računalu, znanje engleskog jezika, a radno je iskustvo potrebno. Moguće je dodatno zaraditi i kroz bonuse te dobiti stalno zaposlenje u Optimi. Posao obuhvaća proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovore na korisničke želje i zahtjeve i ostalo. Prijavite se do 19.12. putem linka.

LjekarneTripolski traže magistra farmacije (m/ž) u Osijeku i Vinkovcima. Rok prijave je 11.12. Poslodavac podržava timski rad i interes za dodatne edukacije. Potrebna stručna sprema je visoka stručna sprema s odobrenjem za samostalni rad i položen stručni ispit u Republici Hrvatskoj. Prijavite se putem linka.

Agencija Manpower traži agenta u terenskoj prodaji (m/ž) u Slavonskom Brodu. Posao uključuje direktnu prodaju proizvoda i usluga privatnim korisnicima, akvizicija novih korisnika na terenu, održavanje kontakata s korisnicima i drugo. Od kandidata se očekuje minimalno srednja školska sprema, usmjerenost prema ostvarivanju ciljeva i izražene komunikacijske vještine. Prijavite se najkasnije do 3.12. putem linka.

Ljekarne Derjanović traže magistra farmacije (m/ž) u mjestu Slavonski Šamac. Rok prijave je 13.12. Potrebno je poznavanje osnova informatike, a radno iskustvo nije važno. Pogledajte kako se prijaviti.

Specijalna bolnica za psihijatriju i palijativnu skrb Sveti Rafael Strmac traži liječnika specijalista psihijatrije (m/ž) i liječnika specijalista (m/ž). Mjesto rada je Šumetlica. Potrebno je poznavanje osnova informatike i vozačka dozvola B kategorije, a radno iskustvo nije važno. Prijavite se najkasnije do 5.12., a uvjete prijave pogledajte ovdje.

Comcross Croatia d.o.o. zapošljava više izvršitelja na poziciji monter (m/ž) integrator protupožarne zaštite, monter (m/ž) penjač mobilnih mreža, monter (m/ž) integrator mobilnih mreža, mjerač (m/ž) na projektu podzemnih mreža monter, mjerač (m/ž) na projektu mobilnih mreža i asistent (m/ž) na projektu u Osijeku. Rok prijave je 30.11. Poslodavac nudi smještaj, stimulativna primanja, ulaganje u obrazovanje i profesionalni razvoj. Na terenu je osiguran prijevoz. Uvjeti za ovaj posao su spremnost na terenski rad i učenje, tehnička struka, vozačka dozvola B kategorije i napredno poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo. Pogledajte kako se prijaviti.

Vardarčanka d.o.o. traži konobara (m/ž) u Vardarcu. Rok prijave je 18.12. Posao obuhvaća posluživanje jela i pića u restoranu „Darocz“. Poželjno je radno iskustvo, ali nije uvjet. Provjerite uvjete i ostvarite prijavu na linku.

Geoprojekt d.o.o. traži pomoćnog radnika (m/ž) u autoservisu i praonici. Rok prijave je 19.12. Mjesto rada je Donji Miholjac. Nudi se smještaj u obiteljskom stanu. Doznajte više i prijavite se putem linka.

Čubela gradnja d.o.o. traži djelatnika za bušenje i rezanje betona dijamantnom tehnikom (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Mjesto rada je Livana. Prijavite se najkasnije do 16.12. Potražite kako ostvariti prijavu.

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske i Brodsko – posavske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

foto: pixabay (ilustracija)