Logo

X

Europski tjedan mladih – Kreni od informacije!

Održavaju se aktivnosti informiranja mladih o programima Europske unije namijenjenim mladima - Erasmus+, Europske snage solidarnosti, ...

PRONI Centar za socijalno podučavanje kroz Info-centar za mlade Osijek, kao multiplikator Eurodeska, održat će aktivnost informiranja mladih o programima Europske unije namijenjenim mladima (Erasmus+, Europske snage solidarnosti, Dijalog EU s mladima,  Eurodesk, Europski portal za mlade…) pod nazivom Kreni od informacije!

Predstavljanje ovih programa održat će se na štandu Info-centra za mlade Osijek, u prostoru Studentskog centra Osijek, Istarska 5, u ponedjeljak, 29. travnja 2019. u vremenu od 11 do 14 sati.

Mladi će na licu mjesta moći pitati što ih zanima i saznati na koji način se i oni mogu uključiti i iskoristiti različite programe mobilnosti u svrhu učenja i usavršavanja.

Također, mladi će kroz kratko istraživanje koje će provesti studentice Ekonomskog fakulteta iz Osijeka (Team 10 is EU fan, u sklopu njihovog kolegija Makrosustav Europske unije) moći pokazati svoju informiranost o Europskoj uniji i informirati se predstojećim izborima za Europski parlement (23. – 26. svibnja 2019.).  Svi koji ispune anaketu dobit će slatko iznenađenje i mogućnost osvajanja zanimljive nagrade.

foto: Regionalni info centar za mlade Osijek