Logo

X

Držite budućnost u svojim rukama!

Nova ponuda poslova zadovoljit će svačije snove :D

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Comcross Croatia d.o.o. zapošljava više izvršitelja na poziciji monter (m/ž) integrator protupožarne zaštite, monter (m/ž) penjač mobilnih mreža, monter (m/ž) integrator mobilnih mreža, mjerač (m/ž) na projektu podzemnih mreža monter, (m/ž) mjerač na projektu mobilnih mreža i asistent (m/ž) na projektu u Osijeku. Rok prijave je 30.11. Poslodavac nudi smještaj, stimulativna primanja, ulaganje u obrazovanje i profesionalni razvoj. Na terenu je osiguran prijevoz. Uvjeti za ovaj posao su spremnost na terenski rad i učenje, tehnička struka, vozačka dozvola B kategorije i napredno poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo. Pogledajte kako se prijaviti.

Agencija Workforce za klijenta Optima Telekom d.d. traži novog izvršitelja na poziciji agent na timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Posao obuhvaća proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve, određivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od strane voditelja tima i slično. Potrebno je poznavanje tematike telekomunikacijskog poslovanja, najmanje srednja stručna sprema, računalna pismenost i znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi mogućnost dodatne zarade kroz bonuse i rad u smjenama. Rok prijave je 21.11., aplicirajte.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Slavonskog Broda. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

24. Rubinia. Đakovićtraži više izvršitelja za poziciju pomoćnog radnika (m/ž) u stolariji. Mjesto rada su Trnjani. Rok prijave je 24.11. Minimalna početna plaća iznosi 4.000 kuna. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. O detaljima posla i kako se prijaviti pogledajte ovdje.

Connectivity j.d.o.o. traže više izvršitelja za poziciju administrativnog radnika (m/ž), montera suhe gradnje/ rigipsera (m/ž) i pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) za rad u Slavonskom Brodu. Natječaji su otvoreni do 28.11. O detaljima poslova i kako se prijaviti, saznajte ovdje.

KF Telekom d.o.o. traži montera (m/ž) telekomunikacijske opreme za rad u Slobodnici. Prijavite se najkasnije do 16.11. Posao uključuje montiranje telekomunikacijske opreme na visini. Poslodavac na terenu osigurava smještaj. Zainteresirani mogu provjeriti kako aplicirati.

Poduzeće Metalkov MB u Gornjim Bogićevcima zapošljava na poziciji pomoćni radnik/ brusač (m/ž), bravar (m/ž), zavarivač (m/ž). Prijavite se do 30.11. i doznajte uvjete poslova ovdje.

Slavonika design d.o.o. traži dva radnika (m/ž) na šivačem stroju za rad u Osijeku. Potrebno je radno iskustvo od pet godina. Posao uključuje rad na univerzalnom šivačem stroju i šivanje radne odjeće. Traže se vještine urednost, predantnost i brzina. Prijaviti se možete do 30.11., a kako ostvariti prijavu, potražite na linku.

Expert d.o.o. u potrazi je za samostalnim inženjerom (m/ž) elektrotehnike. Mjesto rada su Našice. Potrebno je minimalno dvogodišnje radno iskustvo u poslovima projektiranja, izradi glavnih i izvedbenih projekata elektrotehnike i stručnom nadzoru. Prijave su otvorene do 30.11., a svi zainteresirani detalje o prijavi mogu pogledati ovdje.

Poljoprivredno – prehrambeni koncern Valpovo d.d. traži voditelja (m/ž) proizvodnje stočne hrane (nutricionist/ nutricionistkinja). Mjesto rada je Valpovo, a prijaviti se možete do 11.11. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo, a ovaj posao uključuje vođenje proizvodnje stočne hrane. Potražite kako se prijaviti putem linka.

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske i Brodsko – posavske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

foto: Unsplash (ilustracija)