Logo

X

Deset novih poslova! Provjerite što se nudi!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Radnik d.d. zapošljava poslovođu gradilišta (m/ž) za  rad na području cijele Hrvatske te na još 6 pozicija, koje možete provjeriti na linku. Za poslovođu trebate odlične organizacijske vještine, a očekuje vas i rukovođenje i kontroliranje radova na gradilištu, upravljanje grupom od 30-40 ljudi te evidencija njihovog prisustva, kontroliranje učinka radnika na gradilištu. Ako imate petogodišnje iskustvo, nemate što čekati –  prijavite se.

Kuhada d.o.o., web & hosting & marketing agencija s desetogodišnjim iskustvom, pojačava svoj peteročlani tim i zapošljava site buildera/web developera (m/ž). Mjesto rada je prema mjestu stanovanja, a traženi kandidat treba biti sposoban samostalno raditi na projektima i učiti nove tehnologije. Posao se primarno svodi na izradu i postavljanje web trgovina i web stranica. Jesmo li vas dovoljno motivirali na prijavu? Mislimo da jesmo…

Alarm Centar ima dva raspisana natječaja za rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Traže se: unapređivač prodaje/terenski komercijalista (m/ž) i instalater alarmnih sistema (m/ž). Ovog poslodavca krasi široka referentna lista i do današnjega dana zaštitio je nebrojeno mnogo objekata različitih vrsta i namjene: od privatnih stanova, kuća i vila do proizvodnih hala i veleposlanstava. Provjerite natječaje na linku i prijavu napravite do 22.04.

Dantia j.d.o.o. hrvatska je tvrtka s iskustvom koja se bavi dizajnom i impliciranjem folija na vozila, plovila i objekte, surađujući s velikim brojem domaćih i stranih kompanija. Trenutno zapošljava 4 izvršitelja za poziciju: postavljač folija (m/ž). Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, osnovno poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije, a plaća koja vas očekuje u rasponu je od 4000 kn do 8000 kn. Prijaviti se možete brzom prijavom. 

Pogled Naprijed zapošljava na čak 15 impresivnih i kreativnih pozicija. Traže se, između ostalog, ilustrator za slikovnice i animacije (m/ž), narator/ica za dječje priče, pjevač/ica za dječje pjesme, savjetnik produkcije i marketinga (m/ž). Sve prijave se zaprimaju do 17.04., pa ne propustite klik na link kako biste provjerili bogatu poslovnu ponudu ovog poslodavca. Mjesto rada: cijela Hrvatska. Sretno!

Lepoglavec d.o.o. zapošljava auto limara (m/ž) za kompletno uređenje old – timera, a zapošljavanje se odnosi na sve županije. Ako imate iskustvo u ovom području i veseli vas uređivanje starih dobrih modela, prijavite se na ovaj natječaj.

Gromela Centar d.o.o. zapošljava dva djelatnika na poziciji: Dipl. ing. građevinarstva (m/ž), za područje cijele Hrvatske. Za ovaj posao trebate položeni stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, položeni stručni ispit, iskustvo u organizaciji gradilišta, poznavanje materijala za rad na gradilištu te minimalno 4 godine iskustva rada u visokogradnji. Zanima vas oglas? Kliknite ovdje.

SOS Dječje selo Hrvatska zapošljava SOS predstavnika (m/ž) u Osijeku. Ako vas krasi motiviranost i pozitivan stav, odgovorni ste i komunikativni, a veseli vas rad s kolegama na terenu, provjerite detalje, možda se baš vas traži…

Workforce, regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, i dnevno surađuje s više od 1000 klijenata i 12 000 djelatnika, trenutno zapošljava agenta u timu prodajne akitvnosti (m/ž) u Osijeku. Opis posla uključuje aktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovore na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od strane voditelja tima te brojne druge…Prijavite se.

Adecco, vodeća multinacionalna kompanija, zapošljava Shop Managera (m/ž) u Osijeku. Odgovornosti na ovoj poziciji uključuju praćenje i nadgledanje rada u poslovnici, organizaciju i postavljanje prioriteta rada te organiziranje rasporeda. Očekuju vas atraktivna primanja, ugodno i dinamično radno okruženje te izravna prilika za razvijanje prodajnih i komunikacijskih vještina. Zainteresirani ste? Prijavite se putem linka.

Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.