Logo

X

26. Osječki proljetni sajam i 20. Obrtnički sajam

Sajam će privući značajan broj izlagača s temom poljoprivrede, opreme i uređaja u domačinstvu i graditeljstvu, tradicijskih OPG-ova...

Prva ovogodišnja sajamska priredba u našem gradu, održat će se od 01. – 03. 03. 2019. na sajamskom prostoru Pampas, u organizaciji Osječkog sajma d.o.o., pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka – piše OsijekNEWS.hr.

Zbog značaja u regiji centru poljoprivredne proizvodnje, 26. OSJEČKI PROLJETNI SAJAM – sajam poljoprivrede i prehrane, u čijem se sastavu šestu godinu za redom održava i 20. OBRTNIČKI SAJAM, svjedoči o mjestu koje zauzima u sajamskoj industriji Republike Hrvatske.
Organizator sajma Osječki sajam d.o.o. uz punu podršku i aktivno učešće HGK ŽK Osijek i HOK Obrtničke komore Osječko-baranjske županije, tradicionalno na sajam privlači značajan broj izlagača (čak 180) s temom poljoprivrede (sjemenska roba, gnojiva, poljoprivredni strojevi, oprema i uređaji, proizvođači hrane, konzalting tvrtke i tvrtke za ispitivanje i unapređenje kakvoće hrane), oprema i uređaji u domaćinstvu i graditeljstvu, tradicijski i autohtoni proizvodi obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnički proizvodi, motorna vozila, prezentacija gospodarskih potencijala općina naše županije koje sudjeluju na našim priredbama (Antunovac, Semeljci, Petrijevci, Darda). Ove godine, na sajmu sudjeluju i gospodarstvenici s područja grada Vinkovaca pod pokroviteljstvom Grada Vinkovaca.

sajam plakat

O SAJMU

Pored obrtnika Obrtničke komore Osječko-baranjske županije koji pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije nastupaju na sajamskoj priredbi, na sajmu će sudjelovati i obrtnici iz Međimurske županije, Vukovarsko-srijemske županije i Brodsko-posavske županije. O međunarodnom značaju sajma svjedoči interes i učešće izlagača iz Srbije i Slovenije.

Sajam je mjesto susreta ponude i potražnje, razmjene iskustava, savjetovanja i edukacija, degustacija i zabavnog sadržaja. Tako će biti i ove godine. Osječki sajam poziva posjetitelje u posjet sajma, u uvjerenju da je interes i podrška posjetitelja najznačajniji indikator opravdanosti organiziranja i uspješnosti održavanja sajamske priredbe. Sigurni smo da će i 26. OSJEČKI PROLJETNI SAJAM i 20. OBRTNIČKI SAJAM, ostvariti očekivanja izlagača, posjetitelja, svih partnera i suorganizatora.

Zahvaljujemo svim suorganizatorima priredbe, čijom će angažiranošću i suradnjom, ova izvanredno vrijedna i značajna priredba u našem gospodarskom i društvenom okruženju, po dvadeset šesti put za redom ponovo na sajamski prostor Pampas, u Osijek privući brojne gospodarstvenike i posjetitelje – naveli su organizatori.

Vrijeme održavanja:          01.-03. ožujka 2019.

Svečano otvaranje sajma: 01. ožujka 2019. u 11,00 sati- otvoreni prostor sajma

Radno vrijeme sajma:       10,00 – 19,00 sati

 

 

Mjesto održavanja                – Sajamski prostor PAMPAS, Osijek

–  paviljon 1 i 2 i otvoreni prostor/ cca 2000m² zatvorenog i 5000m²

otvorenog prostora /