Logo

X

Županijske organizacije SDP-a VSŽ ograđuju se od izjava vijećnika Željka Đoića!

"O njegovom političkom djelovanju unutar SDP-a raspravit će se na sljedećoj sjednici Županijskog odbora SDP-a Vukovarsko-srijemske županije" izjavili su!

Županijske organizacije SDP-a Vukovarsko-srijemske županije poslale su medijima priopćenje u kojem se ograđuju od određenih izjava i stavova vijećnika Željka Đoića.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“S obzirom na istupe vijećnika Željka Džoića koji su izašli na portalu vinkulja.hr ovim putem novoizabrano rukovodstvo SDP-a Vukovarsko-srijemske županije u potpunosti se ograđuje od iznesenih stavova spomenutog županijskog vijećnika.

Vijećnik Džoić već duže vremena iznosi svoje osobne političke stavove, ili možda čak i stavove tvrtke Agro – klaster d.o.o. koju je osnovala Vukovarsko-srijemska županija, a čiji je od nedavno zaposlenik, na sjednicama Županijske skupštine bez prethodnih konzultacija s izabranim rukovodstvom stranke čiji je vijećnik.

O njegovom političkom djelovanju unutar SDP-a raspravit će se na sljedećoj sjednici Županijskog odbora SDP-a Vukovarsko-srijemske županije.

Što se tiče stava novoizabranog rukovodstva SDP-a Vukovarsko-srijemske županije želimo naglasiti da je naš fokus na kreiranju novih rješenja i politika za unaprjeđenje života naših sugrađanki i sugrađana te na podizanju i osnaživanju naših organizacija diljem županije. Temelj za proširenje naših rješenja i prijedloga bit će na primjerima dobre prakse i rezultata naših dvojice načelnika Josipa Krnića i Marija Milinkovića.”