Logo

X

Život je prekratak za dosadan posao. Donosimo pregršt poslovnih prilika

U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

ManpowerGroup za svog klijenta A1 Hrvatska traži komunikativne osobe (m/ž) za rad u prodajnim centrima u Vukovaru i Osijeku. Od kandidata se očekuju izvrsne komunikacijske vještine, informatička pismenost, motivacija i entuzijazam. Uz fiksnu plaću nude se i bonusi te plaćen prijevoz. Ako želite raditi u inovativnom i tehnološki razvijenom radnom okruženju prijavite se putem linka.

Poduzeće Sanac iz Đakova traži 3 rukovatelja motornom pilom (m/ž). Radi se o terenskom poslu na području Slavonije. Poslodavac osigurava smještaj, prijevoz, topli obrok te stimulativna i redovita primanja. Za detalje ovog natječaja, otvorenog do 22.06. kliknite ovdje.

Ljekarna Sokač-Osmak iz Našica traži magistra farmacije (m/ž) s odobrenjem za samostalan rad u Hrvatskoj. Iskustvo nije potrebno. Nudi se ugovor na neodređeno, a osigurava se i smještaj. Prijaviti se možete do 30.09. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Geoinfo zapošljava 2 geodetska tehničara (m/ž) za obavljanje geodetskih uredskih poslova u njihovim poslovnicama u Belom Manastiru i Osijeku te za terenske poslove. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Za više informacija kliknite na link.

Erdutski vinogradi traže čak 37 radnika u vinogradu (m/ž) za obavljanje sezonskih poslova. Mjesto rada je naselje Erdut. Poslodavac ne očekuje radno iskustvo, a minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

In Elektro d.o.o. traži dva električara (m/ž) u Slavonskom Brodu. Radno iskustvo nije potrebno, a minimalni uvjet za zapošljavanje je završena srednja škola. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Prijaviti se možete do 15.06. Za više detalja kliknite ovdje.

Sitolor d.o.o. iz Slavonskog Broda traži čak pet armirača (m/ž), pet zidara (m/ž) te pet tesara (m/ž) za terenski rad. Poslodavac osigurava zajednički smještaj, pokriva troškove prijevoza te nudi ugovor na neodređeno. Prijave na ove natječaje zaprimaju se do 12.06. Detalje svakog pojedinačnog natječaja možete pronaći na linku.

Delta Gradnja j.d.o.o. zbog povećanog opsega posla traži čak tri radnika visokogradnje (m/ž) u Okučanima. Od kandidata se očekuje radno iskustvo. Rok prijave je 15.06. Ukoliko ste zainteresirani kliknite na poveznicu.

Tensit.com iz Vukovara traži knjigovođu (m/ž) s minimalno tri godine radnog iskustva. Očekuje se poznavanje rada u aplikacijama Synesis i Pantheon te samostalnost u radu. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

Poduzeće Slašćak iz općine Ivankovo planira zaposliti čak 31 berača šampinjona (m/ž). Kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije. Prijaviti se možete do 15.06. Za više detalja kliknite ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay