Logo

X

Zekić i Pilj o utakmici s Hajdukom

Puno su Osječani očekivali od utakmice s Hajdukom,  nadajući se da će pobjedom nad Bijelima započeti drugi dio državnog prvenstva.

Puno su Osječani očekivali od utakmice s Hajdukom,  nadajući se da će pobjedom nad Bijelima započeti drugi dio državnog prvenstva. To se, ipak, nije dogodilo jer su Bijelo-plavi nakon dužeg vremena iskazali neefikasnost u situacijama koje su „mirisale“ na pogodak.

Raspoloženje Osječana nije moglo biti dobro uslijed poraza, a trener Zoran Zekić je na konferenciji za novinare istaknuo kako je njegova momčad dosta toga promašila, posebice u prvom poluvremenu. Splićani su jednu od svojih prigoda uspjeli iskoristiti, tako da su Bijelo-plavi ostali bez bodova – piše NK Osijek, što prenosi OsijekNEWS.hr.

Strijelac jedinog pogotka bio je Caktaš u 49. minuti, nakon čega se rezultat više nije mijenjao.

Gostujući vratar Posavec bio je najistaknutiji pojedinac susreta, budući da je uspio sačuvati svoju mrežu, a Bijelo-plavi mogu žaliti za propuštenim prigodama. To je nakon derbija rekao i naš veznjak Marin Pilj, ističući kako je sve moglo biti drugačije da je domaćin prvi došao u vodstvo…

ZEKIĆ O UTAKMICI

Moramo se podići, prvenstvo ide dalje, moramo neke stvari promijeniti što prije i to je to – istaknuo je. Dodao je i kako su imali problem tako gdje ga, s ovakvim protivnikom, nisu smjeli imati.

Dok je Pero mogao to trkački odrađivati i dok se mogao nametnuti to je bilo u redu, poslije toga su njihovi napadači često ulazili u centralu, mi to nismo preuzimali…  Najgore je, dodao je Zekić, to što brojne prilike nisu iskoristili.

Ipak, trener je u svlačionici, kaže, rekao igračima kako ih ni za što ne krivi jer trenutno imaju veliki odljev kvalitete. Ja neću zbog toga kukati jer bi tako pljuvao po igračima koji su sad tu da razmišljam malo drugačije. Nadam se da ćemo se malo podići i dobiti određenu širinu.

PILJ NAKON UTAKMICE

 

FOTO: NK Osijek video (screenshot)