Logo

X

Zapošljavaju i u krizi: Jedan poslodavac traži čak 200 radnika, a ima ih i još, pogledajte ponudu!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada...

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Poduzeće Hlad Usluge zapošljava čak 200 radnika u proizvodnji (m/ž) za rad na proizvodnoj liniji za preradu svježe višnje u pogonu u Slavonskom Brodu te za berbu višnje u voćnjaku u Šušnjevcima. Glavni uvjet za zapošljavanje je završena osnovna škola. Radno iskustvo se ne očekuje. Rok prijave je 07.07. Zanima vas više detalja? Kliknite ovdje.

Lenos d.o.o. iz Slavonskog Broda traži čak 5 bravara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Poslodavac osigurava smještaj, prijevoz i terenski dodatak. Poznavanje njemačkog jezika je poželjno, ali nije uvjet. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 01.07. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

Blaško d.o.o. iz naselja Cage zapošljava građevinskog tehničara (m/ž). Radi se o terenskom poslu, a poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Minimalan uvjet za prijavu je završena srednja škola, a očekuje se i 2 godine radnog iskustva u poslovima niskogradnje. Natječaj je otvoren do 03.07. Prijavite se!

Ivan j.d.o.o. traži tri zidara (m/ž) za terenski rad na području Požeško-slavonske županije. Za prijavu morate imati barem 2 godine radnog iskustva te položen vozački ispit B kategorije. Poslodavac će vam osigurati smještaj. Ako se želite prijaviti kliknite ovdje.

Poznati diskontni lanac, Pepco traži prodavača (m/ž) u Vinkovcima. Poslodavac osigurava stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje, prijateljsku organizacijsku kulturu te popust za zaposlenike. Za prijavu je potrebna završena srednja škola. Radno iskustvo je prednost, ali nije uvjet. Prijavite se!

Najveći proizvođač odjeće u srednjoj i istočnoj Europi, LPP traži voditelja trgovine (m/ž) i vizualnog prodavača (m/ž) u Osijeku. Nudi se stabilno radno mjesto, konkurentna plaća, bonusi te dinamično radno okruženje. Kandidati moraju imati izvrsne komunikacijske i organizacijske vještine te poznavati engleski jezik. Osim toga očekuje se znanje rada u programskom paketu MS Office. Natječaji su otvoreni do 29.06. Za dodatne detalje i prijavu kliknite ovdje.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava djelatnika (m/ž) za rad u korisničkoj podršci. Mjesto rada je Osijek. Kandidat mora znati hrvatski i slovenski jezik. Minimalna tražena stručna sprema je SSS, radno iskustvo nije potrebno, dok je poznavanje njemačkog jezika prednost. Dobro se snalazite na računalu, precizni ste i komunikativni? Aplicirajte. Rok prijave je 30.06.

Poduzeće Transcom WorldWide traži čak 16 agenta u službi za korisnike (m/ž) sa znanjem njemačkog jezika. Mjesto rada je Osijek. Kandidat mora znati osnove rada na računalu te imati razvijene komunikacijske vještine. Poslodavac nudi atraktivnu plaću uz motivirajuće mjesečne bonuse. Prijaviti se možete do 05.07. Dodatne detalje natječaja možete pronaći na linku.

Poduzeće Žabica Spin zapošljava osobu za prodaju ribolovnog pribora (m/ž). Mjesto rada je Beli Manastir. Poslodavac je spreman osigurati ugovor na neodređeno. Glavni uvjet za zapošljavanje je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola, dok radno iskustvo nije potrebno. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 21.06. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Tokić zapošljava 2 radnika na farmi muznih krava (m/ž). Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Mjesto rada je Široko Polje, a rok prijave 31.07.  Ako ste zainteresirani, kliknite ovdje.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

foto: pixabay