Logo

X

YAMAHA MUSIC SCHOOL otvara svoja vrata u Osijeku

22.1. će se održati dani otvorenih vrata gdje će svaka prijavljena osoba imati mogućnost besplatnog sata sa stručnim, licenciranim mentorom

Svjetski poznata, moderna glazbena škola YAMAHA MUSIC SCHOOL, osim u Rijeci, Zagrebu i Čakovcu otvara svoja vrata i u Osijeku!

22.1. će se održati dani otvorenih vrata gdje će svaka prijavljena osoba imati mogućnost besplatnog sata sa stručnim, licenciranim mentorom.

YAMAHA MUSIC SCHOOL OSIJEK je četvrta Yamahina škola otvorena u Hrvatskoj, kurikularno strukturirana i licencirana, moderna i zabavna glazbena škola koja djeluje od 1954. u Japanu i od 1964. u svijetu. YMS je glazbena institucija duge i bogate tradicije koja glazbu približava svima, a dostupna je svim uzrastima od 1,5 godine pa sve do kad vam duša želi. Yamahini mentori su visoko obrazovane, stručne i licencirane osobe s bogatim praktičnim iskustvom koje će vas pratiti tijekom cijelog procesa glazbenog učenja. U novootvorenoj školi u Gundulićevoj 5 stasat će nove generacije kvalitetnih budućih glazbenih virtuoza, ali i oni koji se glazbom žele baviti usputno ili jednostavno žele ispuniti svoje neostvarene želje. Teorija Yamahine škole je da ne postoje nemuzikalne osobe, samo neotkriveni talenti.

Nakon dana otvorenih vrata 22.1., nastava službeno počinje 1.2. s dva programa Hobby (roditelji i djeca uče kroz kreativne i tople metode) za djecu od 1.5 do 4 godine i Class Vocals (moderno pjevanje za uzraste od 8 do 99 godina). Od 1.9. ponudu će obogatiti bubnjevi, saksofon, violina, bas gitara, električna gitara, akustična gitara, klavir i dodatna dva tečaja za djecu Music Parade i Music Adventure.

ZA OSTVARIVANJE BESPLATNOG, OGLEDNOG SATA POTREBNO SE PRIJAVITI nakon čega će svi prijavljeni dobiti termine održavanja sata i dodatne upute i informacije. Kroz cijeli dan biti će prigodno druženje i domjenak.

Link za prijavu

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite administraciji koja je uvijek dostupna za sva Vaša pitanja i upite na mail: osijek@yamahamusicschool-hrvatska.hr