Logo

X

Vozači se pozivaju na dodatni oprez i strpljenje

Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Vozit će se po mokrim i skliskim kolnicima, a gorju ponegdje je moguća susnježica ili snijeg.. Mogući su odroni zemlje i kamenja. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na brojnim dionicama autocesta, državnih i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi kolnika, pa se zbog privremene regulacije prometa očekuju kolone i povremeni zastoji. Vozače pozivamo na dodatni oprez i strpljenje.

Zbog jake bure s olujnim udarima moguća su ograničenje za određene skupine vozila duž Jadranske magsitrale (DC8), na podvelebitskoj dionici autoceste A1 te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb.
Na graničnim prijelazima Bajakovo, Bregana, Macelj, Pasjak, Rupa i Dubrava Križovljanska moguća su čekanja u prometu teretnih vozila.
Pojačan promet osobnih vozila očekujemo povremeno na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom i Bosnom i Hercegovinom.