Logo

X

Vozači, čuvajte se! Ali ne policije – nego krampusa..

Savjesni će vozači povodom Sv. Nikole biti nagrađeni, dok će oni nepažljivi dobiti šibu.. Ali doslovno!

vozači

Savjesni vozači do sada nisu imali osobite prilike za to biti nagrađeni… Ipak, rekli bismo, ima li veće nagrade od vlastite sigurnosti i očuvanja života?

Ipak, na blagdan Svetog Nikole, kažu, moguća su raznorazna čuda, a kroz povijest su se i događala zahvaljujući tom svecu.

Tako je moguće i dobiti prigodan poklon zbog svoje savjesnosti u vožnji!

O ČEMU JE RIJEČ?

Naime, HNK iz Osijeka i policijski službenici Službe za sigurnost cestovnog prometa ove policijske uprave i Postaje prometne policije Osijek provest će zajedničku preventivnu akciju pod nazivom „Vozi oprezno”.

Akcija će se provesti 6. prosinca u 14,30 sati u Ulici svetog Leopolda Bogdana Mandića u Osijeku, kod Getroa. Glumci osječkog kazališta bit će obučeni u kostime Krampusa i Svetog Nikole – od svih uloga, u ovoj mnoge od njih do sada nismo vidjeli!

Zanima vas tko će se obući u ove uloge? Hmm, hmm… Strpite se još koji dan i dođite kod Getroa u četvrtak Oni će, naime, dijeliti šibe nesavjesnim vozačima, odnosno darivati prigodnim poklonom one savjesne, dok će policijski službenici nesavjesnim vozačima uručivati pisana upozorenja.

Preuzeto s: Osijek NEWS