Logo

X

Vaterpolo u žitu – najpoznatiji amaterski vaterpolo turnir vraća se u jubilarnom 10. izdanju!

Vaterpolo u žitu, najpoznatiji amaterski turnir 19. kolovoza vraća se s jubilarnim 10. izdanjem na Bazen u Belišću

Turnir Vaterpolo u žitu pokrenula je grupa belišćanskih studenata 2013. godine, a danas se on nalazi pod palicom Karašicke Republike, da je netko organizatorima rekao kako će zezancija nekoliko odbojkaša i košarkaša prijeći u vaterpolo turnir s dvoznamenkastom tradicijom, svi bi se lijepo nasmijali.

Vaterpolo u žitu, najpoznatiji amaterski turnir 19. kolovoza vraća se s jubilarnim 10. izdanjem na Bazen u Belišću. Kao i prijašnjih godina igrat će se na skraćenom terenu, koji će biti prilagođen slavonskim plivačima.  Organizatori poručuju kako su pravila sve samo ne fiksirana, igrat će se u vremenskim terminima od 2*4 minute i 1*7 minuta, sastavi ekipa bit će 6+1, a možda i zbog nedostatka dobrih plivača bude 5+1.

Očekuje se dolazak timova koji su već prije sudjelovali, a svoj dolazak su potvrdile i ekipe iz Slavonskog broda, Zagreba i Đakova te branitelji naslova Pirane iz Koprivnice. Kotizacija je ove godine besplatna, a prijaviti se možete putem Facebook stranice Karašicke Republike ili na mail karasicka.republika@gmail.com.