Logo

X

Uskoro: Trava nabrana, gnijezdo pripremljeno, a igračke …?

Vaši mališani ga već, sigurni smo, željno iščekuju i sastavljaju popis što bi htjeli vidjeti u gnijezdu :)

Tek što je završio Božić, stiže nam Uskrs! Nama je to tako proletjelo, kao da smo još jučer kitili bor i uživali u mlincima i purici, a evo sada je već sva priroda procvala, trava se zeleni i samo čeka da ju zajedno sa svojim mališanama uberete i pripremite gnijezdo za uskršnjeg zeku koji nosi poklone – piše za portal MojaAkcija.hr Antonela Verković.

Vaši mališani ga već, sigurni smo, željno iščekuju i sastavljaju popis što bi htjeli vidjeti u gnijezdu. Ipak, znamo kako djeca već imaju preeeviše igračaka i  bombardirana su gomilom koje dobivaju od roditelja, baka i djedova, prijatelja roditelja, kumova, tetki, stričeva i svih ostalih ljudi u svojem životu. 

Ponuda je iznimno široka, varijacija na temu ima bezbroj, a vi više jednostavno ne znate što izabrati. Zbog široke ponude različitih igračaka teško je odabrati onu pravu. Budući da svaka dobra igračka potiče razvoj djeteta i njegove vještine, prilikom odabira u obzir uzmite interes i dob djeteta. Igračke za najmlađe potiču funkcionalnu igru, djeca od druge godine najviše vole igračke za igru uloga (potiču simboličku igru) i knjige koje im omogućavaju otkrivanje različitih percepcija. Mali školarci obožavat će društvene igre i kreativne setove koji potiču kreativno i konstruktivno igranje te igru s pravilima – piše za portal MojaAkcija.hr Antonela Verković.

Mi vam donosimo jedan mali vodič direktno iz dječjeg svijeta koji će razveseliti i najzahtjevnije klince. Što kažete na kreativne, interaktivne igračke uz koje se ujedno i uči, ali i zabavlja? Izbora je zaista pregršt, cijelu ponudu pogledajte na MojaAkcija.hr, a mi smo za vas izdvojili najzanimljivije sadržaje. 

FARMA 

Wow, prava, velika farma! Kome se ovo ne bi svidjelo? Vaši najmlađi u tren oka mogu postati vrsni farmeri i brinuti o životinjama uz vrhunsku zabavu. Ovaj set sadrži farmu, set sa figuricama 6 životinja, figuricu seljaka, 10 ograda i bogat dodatni pribor. 

GARAŽA NA TRI KATA 

Vaš dječak (ili čak djevojčica) jednostavno ne može dočekati ‘odrasle dane’ kad će biti u mogućnosti voziti pravi, veliki auto, a ujedno ga i parkirati u tu pravu, veliku garažu? Ova garaža sadrži čak i kamione i prometne znakove… Mališani će u tren oka postati pravi mali prometnici! Wow! – piše za portal MojaAkcija.hr Antonela Verković.

LEGIĆI SU UVIJEK HIT! 

Nikada neće izaći ‘iz mode’! Kažemo vam! Ponuda o kojoj mi danas govorimo zaista je pak specifična, posebna i interaktivna. Patroliraj planinama LEGO Cityja sa svojim partnerom na policijskom ATV-u! Što se to događa? Izgleda da lopovi kopaju plijen pokraj onog drveta. Ubrzajte i pokušajte ih uhvatiti nespremne. Hej, vrati se ovamo! Baci lanac ATV-a preko debla i povuci lopova natrag dok tvoj partner pomaže drugom lopovu da makne košnicu s glave. 

ZA MALE UMJETNIKE I UMJETNICE 

Svakodnevno dobivate prava mala umjetnička djela koja su nacrtali vaši mališani? Crtaju tako vas, vaše kućne ljubimce, prijatelje, rodbinu, dom … Evo još jedne posebnije prilike za izricanje umjetničkih sposobnosti! Uputi se prema Gradskom parku u Olivijinu vozilu za misije – jedan mačak treba pomoć! Olivia i njezinim robot Zobo imaju sve što trebaju da bi bili sigurni da je sve pod kontrolom u Heartlakeu. Stavi Zoboa u njegov kontrolni centar na krovu da može nadzirati situaciju dok Olivija postavlja ljestve i spašava malog mačka s drveta. Kada mačak bude na sigurnom, odvezi se i pronađi Olivijine prijatelje – ima mjesta za sve! Pogodno za djecu od 6 do 12 godina. 

LUTKICE 

Preslatke lutkice razveselit će svaku djevojčicu, a još ako k tomu dodate i kuhinju kako bi joj mogla pripremiti sve najbolje specijalitete – sreći vaše djevojčice nema kraja! Također, uz lutkicu dolazi i automobil i preslatki psić – ma sigurni smo, oduševit će se! 

LUDA ZABAVA ZA SVE 

Ako baš nemate više nikakvih ideja, sve igračke ste ‘ispucali’ i čini vam se kako vam je kuća prepuna njih, evo izbora s kojim nikako nećete pogriješiti, premda, to svakako, ovisi i o dobu vaše djece. Ipak, tko se ne bi volio baciti u mekane loptice i skakati među njima? Iskreno, ta ideja se i nama bez obzira na previše godina, zaista sviđa… Šator s lopticama sad je još i na akcijskoj cijeni tako da – zgrabite priliku, ali i loptice …  

Bicikl i role uvijek će biti hit i nema djeteta koji se ne bi htio vozati s prijateljima, uz to i ludo zabavljati, ali i sticati kondiciju – wowwin-win situacija! Najbolje role i bicikl potražite na MojaAkcija.hr i to po sniženoj cijeni! 

Iii za kraj, osim igračaka koje smo ranije naveli, svojoj djeci poklonite pažnju, lijepe riječi, smijeh i zajedničke trenutke. Nema te igračke koja može zamijeniti vrijeme provedeno s bližnjima. Igrajte se i vi s njima! Zajedno se pripremite za Uskrs, bojajte jaja i uživajte u zajedničkim trenucima i smijehu! – piše za portal MojaAkcija.hr Antonela Verković.