Logo

X

Urban Fest Osijek – Tri dana do invazije malih zelenih na Osijek

Još nas tri dana dijeli do invazije malih zelenih na naš grad, njihovo glavno oružje bit će vatrena atmosfera i najbolja glazbena imena...

Još nas tri dana dijeli do dvodnevnog Urban festa Osijek kojemu je cilj promicati urbanu kulturu u regiji, a ujedno privući i studente i širu populaciju.

Elemental, Vojko V, Gužva u 16-ercu, Hiljson Mandela, Grše samo su neka od imena koja će se čuti na lijevoj obali Drave ovog petka i subote.

Ekipa iz Hayp Eventsa pred sobom nije imala nimalo lak zadatak u svega tri tjedan morali su organizirati ovaj kultni festival kojemu će ovo biti 19. izdanje.

Zbog kasnijeg termina planirao se koncept festivala u zatvorenom prostoru no kako  je vrijeme ipak bolje omogućilo im je da se presele ipak na već spomenutu obalu.

Ulaznice su u pretprodaji dostupne u Campus Caffeu, Barcelona pubu te na fizičkim mjestima Entrio.hr-a!

Također ulaznice se mogu kupiti putem Entrio web-stranice!

U ponudi su dostupne ulaznice po dnevnoj cijeni od 90 kuna kao i festivalske po cijeni od 130 kuna, after party besplatan je za sve koji posjeduju dnevne ili festivalske ulaznice, za sve koji se odluče doći samo na after party u Katakombe, cijena na ulazu bit će 50 kuna.