Logo

X

Uklanjanje ruševnih objekata u Osijeku: Vrkić preko ‘Fejsa’ pozvao građane

''Pozivam vas da mi i nadalje šaljete fotografije ruševina i na taj način doprinesete čišćem, ljepšem i sigurnijem Osijeku.'' - piše OsijekNEWS.hr.

Zapušteni, urušeni objekti predstavljaju ruglo, a nerijetko i opasnost za građane. Po tom pitanju reagirao je i naš gradonačelnik objavom na svojem Facebook profilu koju prenosimo u cijelosti.

Nastavljamo s uklanjanjem zapuštenih objekata koji su ruglo grada i predstavljaju opasnost za Osječane. Često mi građani šalju fotografije derutnih objekata i mole da nešto učinim – zbog čega sam iskreno zahvalan. Ove fotografije prikazuju ruševine u Ružinoj, Vinogradskoj i Sarajevskoj koje nisu u vlasništvu Grada – što je jedan od najvećih problema u procesu njihovog uklanjanja. Grad upozorava vlasnike da uklone ruševinu, ako to ne učine, Grad putem treće osobe izvršava uklanjanje na teret vlasnika. 🚜🏗 Svima nam je cilj ljepša vizura grada, zdravije okružje i sigurnost građana. Pozivam vas da mi i nadalje šaljete fotografije ruševina i na taj način doprinesete čišćem, ljepšem i sigurnijem Osijeku.

FOTO: Ivan Vrkić (Facebook)

UKLANJANJE RUŠEVNIH OBJEKATA U OSIJEKU⛔️POZIV GRAĐANIMA🔜Nastavljamo s uklanjanjem zapuštenih objekata koji su ruglo…

Objavljuje Ivan VrkićPetak, 22. veljače 2019.