Logo

X

Udruga KultAkt: Dan kulturne raznolikosti

Piknik je prikladan za sve uzraste, kao i aktivnosti koje će se održavati tijekom dana, a samo trebate ponijeti dobru volju i dekicu ako niste sportski tip i radije bi sjedili u hladu u opuštenoj atmosferi

Udruga KultAkt u suradnji sa studentskim udrugama IAESTE, ESN i AIESEC te Savezom udruga Šibica (PLANTaža, Slama, ReArt i Plesni studio Shine) organizira Dan kulturne raznolikosti 26. svibnja u Perivoju kralja Tomislava (Drven park) povodom obilježavanja Međunarodnog dana kulturne raznolikosti koji je trebao biti održan 21. svibnja ali je zbog vremenskih neprilika odgođen.

Cilj održavanja Međunarodnog dana kulturne raznolikosti je razvoj poštovanja, promicanje i edukacija o različitim kulturama te osvještavanje građana na prisutnost raznolikosti unutar lokalne zajednice i bogatstva koje ono donosi. Također, ovim se projektom žele popularizirati osječki parkovi te promicati grad Osijek kao poželjnu destinaciju studiranja i studentskih praksi.

Program:

14:00 – Početak piknika

15:00 – Mali nogomet

16:00 – Graničar

17:00 – Potraga za blagom

Sve posjetitelje očekuje druženje u prirodnom ambijentu, upoznavanje sa studentima iz drugih zemalja i s njihovim kulturama te niz timskih i društvenih igara. Piknik je prikladan za sve uzraste, kao i aktivnosti koje će se održavati tijekom dana, a samo trebate ponijeti dobru volju i dekicu ako niste sportski tip i radije bi sjedili u hladu u opuštenoj atmosferi.

Sve informacije o aktivnostima Dana kulturne raznolikosti možete pronaći na službenom Facebook događaju.