Logo

X

U ponedjeljak u 12 znat ćemo kome Unikom daje ZOO hotel u zakup

Gradsko poduzeće odlučilo se u zakup od 25 000 kn mjesečno dati hotel

Na temelju članka 6. stavka 1. Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora (“Narodne novine” br. 125/11, 64/15 i 112/18) i Rješenja o suglasnosti za raspisivanje javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog objekta ZOO Hotel Gradonačelnika Grada Osijeka, od 02. siječnja 2019. godine, UNIKOM d.o.o., Osijek, Ružina 11/a, raspisuje JAVNI NATJEČAJ za zakup poslovnog objekta ZOO hotela, piše Unikom.

Predmet javnog natječaja je zakup poslovnog objekta ZOO hotela  i zemljišta  (ukupna površina 2895 m²), zajedno s osnovnim sredstvima (oprema i uređaji) hotela, restorana, cafe-bara,sa sitnim inventarom i svim drugim sadržajima, a sve prema popisu-inventuri na dan preuzimanja objekta u zakup, te zakup 170 m² dijela zemljišta  koji se nalazi uz istočnu stranu objekta ZOO Hotela, radi postavljanja terase za pružanje ugostiteljskih usluga i 3 drvene sjenice (nadstrešnice) za pružanje ugostiteljskih usluga koje se nalaze na navedenoj katastarskoj čestici.

Početni iznos zakupnine za predmet zakupa iznosi 25.000,00 kuna mjesečno u koji nije uračunat PDV, a vrijeme zakupa pet godina od dana potpisa ugovora, stoji u natječaju.

 

Foto: YouTube (screenshot)