Logo

X

U jutarnjim je satima moguća mjestimična magla na cestama

Zbog suženog kolnika i manjeg protoka prometa vozit će se u koloni i usporeno, pa pozivamo na dodatni oprez i strpljenje te poštivanje privremene prometne signalizacije...

U jutarnjim je satima moguća mjestimična magla na cestama u unutrašnjosti.
Zbog kiše, vozit će se po mokrim kolnicima u većem dijelu zemlje. Vozači neka prilagode brzinu kojom voze i pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila. Zbog oblačnog i kišovitog vremena na vozilima moraju biti upaljena kratka ili dnevna svijetla i tijekom dana.Vozači mogu očekivati povremene smetnje na cestama gdje su radovi. Zbog suženog kolnika i manjeg protoka prometa vozit će se u koloni i usporeno, pa pozivamo na dodatni oprez i strpljenje te poštivanje privremene prometne signalizacije.
Od 9. do 12. travnja svakodnevno, od 8 do 19 sati, povremeno će se prekidati promet na Jadranskoj magistrali (DC8)- na Šibenskom i Morinjskom mostu i kod Primoštena, zbog snimanja i fotografiranja.Sutra od 11:00 do 14:00 sati zbog radova se zatvara cestovno-željeznički prijelaz Lovinac na ŽC5165 Gospić-Gornja Ploča-Lovinac.

Na graničnim prijelazima Bajakovo, Tovarnik, Bregana, Macelj, Pasjak, Rupa i Dubrava Križovljanska moguća su čekanja u prometu teretnih vozila.

Na južnom Jadranu moguće su poteškoće u plovidbi zbog jakog sjeverozapadnog vjetra.

FOTO: Pixabay