Logo

X

Tvrtke Poslovna inteligencija i Legit otvorili ured u Osijeku

Pored otvaranja ureda na inozemnim lokacijama, Poslovna inteligencija sa svojom uspješnom spin-off tvrtkom Legit otvorila ured i u centru Osijeka

23.11.2022., Osijek – Otvorenje ureda Poslovna inteligencija u Osijeku.

Poslovna inteligencija i Legit jučer su i službeno otvorile svoj zajednički ured u Osijeku. Pored Zagrebačkoga sjedišta u kojem dvije kompanije također dijele prostor, Osijek im je druga lokacija u Hrvatskoj, a Poslovnoj inteligenciji 9. sveukupno.

Uspješne IT kompanije, Poslovna inteligencija i Legit jučer su i službeno otvorile svoj zajednički ured u Osijeku. Pored zagrebačkoga sjedišta u kojem dvije kompanije također dijele prostor, Osijek im je druga lokacija u Hrvatskoj, a Poslovnoj inteligenciji 9. sveukupno.

„Pri donošenju važnih odluka volimo provjeriti da su dobre za naše kolegice i kolege, za naše klijente i društvenu zajednicu te za našu kompaniju. Otvaranje ureda u Osijeku je definitivno jedna od takvih odluka gdje su svi odgovori na ova važna pitanja pozitivni. Kroz naš ured u Osijeku želimo povećati prisutnost Poslovne inteligencije u ovom dijelu Hrvatske. U planu su nam nova zapošljavanja stručnjaka koji s nama dijele strast prema podacima i analitici, suradnja s novim klijentima, kao i dodatno jačanje suradnje s faktultetima iz Osijeka.“, istaknula je Anita Cvetić Oreščanin.

23.11.2022., Osijek – Otvorenje ureda Poslovna inteligencija u Osijeku.

Poslovna inteligencija i Legit već gotovo dvije godine imaju zaposlenike u Osijeku te je već neko vrijeme postojala želja za osnivanjem ureda koji bi dodatno doprinosio timskom duhu te jačanju
prisutnosti i prepoznatiljivosti Poslovne inteligencije u Slavoniji. Otvorenju ureda su, pored predstavnika obje kompanije i osječkih zaposlenika, prisustvovali i osječki dogradonačelnik Dragan Vulin te prodekan FERIT-a za poslovanje, tehnologiju i suradnju s gospodarstvom, izv.prof.dr.sc. Marinko Barukčić.

Dogradonačelnik Osijeka, Dragan Vulin kompanijama je poželio dobrodošlicu uz lijepu želju da nam „ovi prostori ubrzo postanu premaleni”, dok je prof. Barukčić u svom obraćanju podsjetio na važnost povezanosti FERIT-a i realnog sektora te je istaknuo pozitivne utjecaje koje otvaranje kompanija poput naših imaju na razvoj lokalne zajednice.

Osijek je jedno od najbitnijih središta hrvatske IT industrije već godinama, s odličnim sveučilištem i sjajnom bazom kvalitetnih stručnjaka. Jako mi je drago da će naši kolege koji su do sada uglavnom radili od kuće sada moći raditi i zajedno iz našeg novog ureda“, izjavio je Dražen Oreščanin, član Uprave Legita. Osječki tim Poslovne inteligenicje i Legita trenutno broji 8 zaposlenika te se očekuje porast tog broja.

23.11.2022., Osijek – Otvorenje ureda Poslovna inteligencija u Osijeku.