Logo

X

Tržište se oporavlja: veliki rast potražnje za radnicima

Iskoristite priliku - U zadnja dva tjedna porast oglasa za posao za 38%

Kriza, neizvjesnost i potreba za ostankom kod kuće izazvana koronavirusom dovela je do značajnog pada broja oglasa za posao. No, čini se kako se tržište polako oporavlja. U posljednja dva tjedna došlo je do primjetnog rasta potražnje za radnicima. Tako je u razdoblju od 27. travnja do 10. svibnja objavljeno 1.500 oglasa za posao na portalu posao.hr, što je rast od 38% u odnosu na razdoblje od 13. do 26. travnja.

Nadamo se da će se pozitivan trend i nastaviti, a u suradnji sa stručnjacima s portala posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih ovotjednih poslova. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Poduzeće Fasade Altus iz Pakraca traži dva fasadera (m/ž). Rok prijave je 05.06. Za osobe s daruvarskog područja osiguran je prijevoz. Iskustvo nije uvjet, ali je poželjno. Za više informacija kliknite na poveznicu.

JANI d.o.o. iz Požege zapošljava knjigovođu (m/ž). Od kandidata se očekuje samostalnost i tri godine radnog iskustva. Nudi se ugovor na neodređeno. Detalje možete pronaći na linku.

WATMONT d.o.o. zapošljava tesare (m/ž), elektroinstalatere (m/ž), soboslikare (m/ž), zidare (m/ž) i bravare (m/ž) u Vinkovcima. Prijave na ove natječaje zaprimaju se do 11.06. Za detalje svakog pojedinačnog natječaja kliknite na link.

Projektgradnja plus d.o.o. traži inženjera elektrotehnike (m/ž) za vođenje radova izvedbe elektroinstalacija na gradilištu. Mjesto rada je općina Gornja Vrba. Radno iskustvo nije potrebno, ali je potrebno poznavanje osnova rada na računalu i korištenja programa MS Excel, MS Word i MS Powerpoint. Kontakt informacije poslodavca potražite na linku.

Tempus Octo d.o.o. traži radnika na montaži opreme za ventilaciju (m/ž). Mjesto rada je Đakovo. Plaća ovisi o znanju, kvalifikacijama i iskustvu i seže do iznosa od 6.000 kuna. Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost. Prijave se zaprimaju do 08.06., a prijaviti se možete na sljedećem linku.

Poduzeće Triglav Savjetovanje traži čak pet zastupnika u osiguranju (m/ž) za terenski rad. Mjesto rada je Đakovo. Od kandidata se očekuje završena srednja ili viša stručna sprema ekonomskog ili drugog smjera, vozačka dozvola B kategorije, posjedovanje odličnih komunikacijskih i prezentacijskih vještina, ambicioznost, želja za stalnim učenjem i razvojem te usmjerenost na ostvarenje prodajnih rezultata. Uz osnovnu plaću poslodavac isplaćuje i bonuse ovisno o postignutim rezultatima. Za više informacija kliknite na link.

Poduzeće Dugonjić-Kozić traži pomoćnog radnika u građevini (m/ž) u Osijeku i to zbog povećanog opsega posla. Minimalni uvjet je završena osnovna škola. Požurite s prijavom, jer natječaj je otvoren do 21.05. Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Future Vision, tvrtka koja se bavi izradom web stranica i web trgovina traži prodajnog predstavnika (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Potrebno je radno iskustvo od jedne i pol godine. Detalje ovog natječaja, otvorenog do 05.06. možete pronaći na linku.

Udruga za borbu protiv ovisnosti, koja se zove NE – OVISNOST, zapošljava na poziciji psiholog (m/ž). Posao se obavlja u Osijeku i Vrbici. Od kandidata se očekuje završen fakultet. Radno iskustvo nije potrebno. Nakon uspješno odrađenog probnog roka od 3 mjeseca nudi se ugovor na neodređeno. Sve detalje ovog natječaja možete potražiti na linku.

Poduzeće PANONTECH zapošljava na poziciji majstor u graditeljstvu (m/ž) u naselju Tvrđavica. Novozaposlena osoba bit će zadužena za izradu oplata, šalovanje, armiranje te obavljanje radova na krovištu. Poslodavac je spreman osigurati službeni automobil i mobitel. Prijave se zaprimaju do 08.06. Za više informacija kliknite ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay