Logo

X

Troje Slavonaca ove godine nastupa na Dori!

... A možda dođu i do Eurosonga... :)

Veliki povratak Dore –  jednog od najatraktivnijih glazbeno-zabavnih projekata HRT-a, a ujedno i Izbora hrvatske pjesme predstavnice za pjesmu Eurovizije.

Dora će se održati 16. veljače u Opatiji i nastupit će 16 izvođača, uz dva rezervna. Među izvođačima kriju se i tri slavonska imena, naših dobro poznatih pjevača, evo o kome je riječ… 🙂

BETA SUDAR

Iako broji tek 19. godinu, iza sebe već ima iskustvo velike scene, natjecanja i pjevačkih uspjeha. Rodom je iz Valpova, ali se zbog pjevačke karijere nakon srednje škole preselila u Zagreb. Niste ju još čuli? Brže-bolje upalite pjesmu i sami se uvjerite u njezin talent.

Beta će na Dori nastupiti s pjesmom ”Don’t give up”.

DANIJELA PINTARIĆ

Ona je sopranistica iza koje je niz uloga u mjuziklima i zavidan broj nagrada i priznanja. Doduše, ona je rođena u Zagrebu, ali otac joj je Osječanin i za naš grad ju veže školovanje i posao.

Na ‘Dori’ će nastupiti s pjesmom  “Vrijeme predaje” koju će izvesti s Bojanom Jambrošićem.

Danijela je, ni najmanje ne sumnjamo, za Doru potpuno spremna jer, kako je napisala ”neki kažu da se prvi mačići u vodu bacaju. No na svu sreću @bojanjambrosic i ja znamo plivati. 😉 ”

NEKE KARTE SU SE OKRENULE

Nakon odustajanja Tonke kao prve rezerve te zatim i 4 tenora kao sudionika Dore 2019., u natjecanje za Izbor hrvatskog predstavnika i pjesme za Pjesmu Eurovije 2019. ušla je, također Slavonka, Kim Verson s pjesmom “Nisam to što žele”.

Druga rezerva prvotno su trebali biti Patricia Gašarini i Eni & Vjeko. Ipak, oni su odustali, a druga rezerva sada je postao Osječanin Igor Delač s novom, do sada neviđenom, a i potpuno drugačijom pjesmom “U ritmu ljubavi” (I. Zečić/M. Zečić). Hoće li Patricija ili Igor nastupiti na Dori ovisi o tome hoće li neki od trenutnih 16 natjecatelja odustati od svojeg nastupa na Dori…

FOTO: Eurosong HRT (Facebook)