Logo

X

Trenutak kada je Toni Fruk potpisao ugovor za talijansku Fiorentinu!

Ali ono što mi danas donosimo, jest pogled iznutra, fotografije potpisa ugovora ... - piše OsijekNEWS.hr

Mediji su se odnedavno raspisali o prelasku Tonija Fruka u talijansku Fiorentinu, a malo nakon objave talijanskog kluba na svojim internetskim stranicma. Ali ono što mi danas donosimo, jest pogled iznutra, fotografije potpisa ugovora mladog bivšeg igrača Akademije Krpan&Babić, odnosno Hypo-Limača, s talijanskim i globalnim nogometnim gigantom … – piše OsijekNEWS.hr.

Fruk je inače ugovor potpisao do 2021. godine. Mladić rođen u Našicama preko Akademije Krpan&Babić otisnuo se prvo u mladu selekciju Hrvatske, prošao nekoliko generacija u sustavu, da bi potom njegove usluge zatražio belgijski Mouscron, prošlo ljeto.

A onda, suradnjom Fiorentine i Belgijaca, ove zime je Fruk prešao u Italiju, gdje će prvo biti na posudbi, a potom će njegov ugovor biti otkupljen, vjeruje se.

Fruk će za početak će igrati u talijanskoj ligi za momčadi do 19 godina, a uz svog dojučerašnjeg suigrača Marka Hanuljka, također bivšeg Hypo-Limača, koji je već neko vrijeme u Firenzi i zabija golove. Odigrao je, naime, 16 utakmica i zabio 3 gola.

Foto: Akademija Krpan&Babić