Logo

X

Traže se radnici! – Izašao novi popis radnih mjesta

Tko kaže da kod nas nema posla? Ovdje se traže radnici na sve strane

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

Volteks d.o.o. zapošljava direktora (m/ž) u Osijeku. Potrebno je minimalno jednogodišnje radno iskustvo, a obavezno je poznavanje njemačkog jezika. Glavne odgovornosti su upravljanje administrativnim radom, traženje radnika, zapošljavanje novih zaposlenika i organiziranje svih potrebnih dokumenata tvrtke. Rok prijave je 10.2. Prijavite se.

NTH Mobile d.o.o. u potrazi je za novim radnim snagama u Osijeku: Customer care agent za mađarski jezik (m/ž) i Angular frontend developer (m/ž). Prijave su otvorene do 11.2. Očekuju se napredne komunikacijske vještine. Provjerite detalje i aplicirajte na željeni posao ovdje.

Pepco zapošljava blagajnika/ prodavača (m/ž), zamjenika voditelja trgovine (m/ž) i voditelja trgovine (m/ž) za rad u Požegi. Prijave su otvorene do 14.2. Poslodavac omogućuje siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje, popust za zaposlenike. Aplicirajte na željeni posao.

Agencija Profesio d.o.o. zapošljava za klijenta na poziciji pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž) u Slavonskom Brodu. Prijave su otvorene do 29.2. Za posao je potrebna minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Glavni zadaci su zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, rad sa strojem za prihvat ambalaže, zamjena vreća u stroju, označavanje vreća i ostalo. Prijavite se.

Đuro Đaković Elektromontaža zapošljava na pozicijama: poslovođa (m/ž) elektro radova i električar monter (m/ž). Mjesto rada je Slavonski Brod. Traži se više električara montera/ električarki monterki. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Potražite više na linku.

Inter d.o.o. zapošljava djelatnika (m/ž) za administrativne poslove. Mjesto rada je Srednje Selo. Rok prijave je 14.2. Potrebno je jednogodišnje iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Posao obuhvaća vođenje putnih naloga, vođenje evidencije radnog vremena, obračun dnevnica, kontrolu tahografa. Više o poslu ovdje.

Presoflex gradnja d.o.o. zapošljava nove radne snage: inženjer strojarstva – pripravnik (m/ž), građevinski – arhitektonski tehničar (m/ž), građevinski inženjer (m/ž), armirač (m/ž), tesar (m/ž), zidar (m/ž), geodetski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Požega. Prijave se zaprimaju najkasnije do 20.2. Više na linku.

Teding d.o.o. traži stolara (m/ž) u Novoj Gradiški. Rok prijave je 14.2. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Postoji mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom te umirovljenika. Provjerite više ovdje.

Bor – plastika d.o.o. traži više izvršitelja na poziciji radnik (m/ž) u proizvodnji i radnik (m/ž) u građevinarstvu. Mjesto rada su Kneževi Vinogradi. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i stimulativna primanja. Više na linku.

Slavonka d.d. zapošljava čistača (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 10.2. Posao obuhvaća spremanje kreveta, čišćenje kupaonica, stavljanje ručnika i ostalo. Potražite kako aplicirati pomoću linka.

Za dodatne poslove iz Slavonije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)