Logo

X

Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

Iskoristite potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

NTH Mobile d.o.o. traži Customer Care Agenta za njemački jezik (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Uvjeti su aktivno znanje njemačkog jezika, poznavanje rada na računalu, preciznost, inicijativna i ustrajnost. Radno iskustvo nije važno. Aplicirajte.

Mono d.o.o. traži web dizajnera (m/ž), tesara (m/ž), front – end programera (m/ž) i web programera (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 15.11. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Više na linku.

Ukras d.o.o. traži elektroinstalatera (m/ž) i montera suhe gradnje (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 31.10. Poželjno je radno iskustvo na traženim poslovima i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme. Više na linku.

Mesna industrija Ravlić d.o.o. zapošljava referenta računovodstva (m/ž) u Petrijevcima. Rok prijave je 2.11. Potrebno je razumijevanje logike knjiženja, sklonost timskom radu, radno iskustvo od godinu dana i minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Perfetto j.d.o.o. zapošljava pomoćne kuhare (m/ž). Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 31.10. Posao se sastoji od pripreme mesa, pravljenja i pečenja. Više na linku.

Argo d.o.o. traži voditelja proizvodnje (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.10. Potrebno je radno iskustvo od pet godina, srednja stručna sprema, napredno korištenje MS Office paketa. Provjerite više ovdje.

Bravarija Perić zapošljava bravara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.10. Posao obuhvaća izradu metalnih dijelova konstrukcija te izradu kapija i ograda. Više na linku.

Studio Glass Co. j.d.o.o. traži montera ventilirajućih fasada (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.10. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se radno iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Predviđena je plaća do 7.000 kuna. Više na linku.

Bakina pekara j.d.o.o. traži pekare (m/ž) za rad u Đakovu. Rok prijave je 26.10. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Expert d.o.o. traži inženjera strojarstva (m/ž) s ovlaštenjem HKIS. Mjesto rada su Našice, a rok prijave je 6.11. Potrebno je radno iskustvo od tri godine na poslovima projektiranja, odgovornost i samostalnost u radu. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash