Logo

X

Top 10 novih prilika za posao

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Sedam IT d.o.o. zapošljava programskog inženjera specijalista u CRM odjelu (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 19.4. Potrebno je minimalno tri godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, visoka stručna sprema, dobro poznavanje Java programskog jezika i platforme. Očekuju se analitičko razmišljanje i rješavanje problema, komunikacijske vještine, timski rad, organizacijske vještine i agilni pristup radu. Aplicirajte.

Wienerberger d.o.o. zapošljava referenta unutarnje prodaje (m/ž) u Đakovu. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, poznavanje MS Office paketa, SAP-a i aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Ključne odgovornosti na poslu su izrada ponuda, predračuna, otpremnih dokumenata i računa u SAP-u, praćenje stanja skladišta, izrada različitih izvješća i analiza u SAP-u i ostalo. Rok prijave je 20.4. Prijavite se.

Expert d.o.o. zapošljava arhitekta (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 13.4. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i zvanje diplomiranog inženjera arhitekture (m/ž). Posao se sastoji od izrade idejnih rješenja i glavnih projekata, izrade 3D vizualizacija i prezentacija investitorima. Prijavite se.

Palma d.o.o. zapošljava drvoprerađivačke radnike (m/ž) u mjestu Vladislavci. Rok prijave je 15.4. Potrebno je više osoba za rad. Posao se sastoji od rada u primarnoj preradi drva. Potražite detalje na linku.

Ivan j.d.o.o. traži zidare (m/ž). Mjesto rada je Velika. Prijave su otvorene do 7.4. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Traži se iskustvo od tri godine. Potražite detalje ovdje.

Multigradnja j.d.o.o. zapošljava pomoćnog keramičara (m/ž) u Slavonskom Brodu. Rok prijave je 30.4. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme. Osiguran je smještaj na terenu, topli obrok i prijevoz. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Čuljak d.o.o. traži aranžera (m/ž) u Slavonskom Brodu. Rok prijave je 9.4. Traži se radno iskustvo od godine dana. Poželjna znanja i osobine su komunikativnost, kreativnost, organizacijske sposobnosti te vozačka dozvola B kategorije. Traži se iskustvo u aranžiranju cvijeća. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Specijalna bolnica za psihijatriju i palijativnu skrb Sveti Rafael Strmac zapošljava liječnika specijalista (m/ž) i liječnika specijalista psihijatrije (m/ž). Mjesto rada je Šumetlica. Rok prijave je 20.4. Nudi se samački smještaj. Potrebno je zvanje doktori/ ica medice specijalist/ ica odgovarajuće specijalizacije, znanje engleskog jezika i znanje rada na računalu. Detalje provjerite ovdje.

Promet Građenje zapošljava elektroinstalatera (m/ž), pomoćnog građevinskog radnika (m/ž), vulkanizera (m/ž), strojobravara (m/ž), automehaničara (m/ž), operatera na betonari (m/ž), tesara (m/ž), autoelektričara (m/ž), autolimara (m/ž). Mjesto rada je Požega. Rok prijave je 6.4. Provjerite detalje željenog posla na linku.

Medicinsko – biokemijski labaratorij zapošljava labaratorijskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Slavonski Brod. Uvjet za zaposlenje je položen državni stručni ispit. Rok prijave je 12.4. Više na linku.

Za dodatne poslove iz Slavonije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)