Logo

X

Tokić u Đakovu: Nova poslovnica i veliki logistički centar dižu kvalitetu usluge i dostupnost asortimana svim vozačima, mehaničarima i poljoprivrednicima

S vrlo bogatim programom alata i hobi alata te opreme, te bogatim gospodarskim programom i ponudom poljoprivrednih guma Đakovo je dobilo jedinstveno mjesto za sigurnost u pokretu Slavonije, ali i sigurnost u poslovanju

Obnova mreže i podizanje kvalitete usluge za mehaničare i vozače, kao nastavak na prošlogodišnje aktivnosti na Jadranu, ove godine donosi nove Tokić poslovnice u kontinentalnu Hrvatsku. Nakon novih poslovnica u Zaboku i Županji, te obnovljenih u Vinkovcima, Vukovaru i Osijeku, otvorena je i potpuno nova velebna poslovnica u Đakovu.

Pozicionirana na samom jugu Đakova u okruženju drugih poslovnih objekata, autopraonice i servisa, nova poslovnica nalazi se uz brzu cestu koja spaja okolna sela, ali i samu autocestu Slavoniku. Takvom strateškom pozicijom jednako je dobro spremna za brze lokalne dostave, ali i za svakodnevne veze s poslovnicama u Osijeku i Slavonskom Brodu, odnosno s centralnim logističkim centrom u Sesvetama.

Nova poslovnica u Đakovu kapacitetom i površinom od 1.500 m2 nadilazi gabarite klasične trgovine autodijelovima, dok centralno HUB-logističko skladište s oko 30.000 različitih artikala iz svih programa omogućuje brzu dostupnost proizvoda svim vozačima i mehaničarima Đakovštine. Ovaj đakovački HUB unaprijedit će i raspoloživost artikala svim slavonskim poslovnicama.

Posebnost đakovačke poslovnice, uz izniman kapacitet skladišta i bogati program, jest i deset educiranih zaposlenika koji informacijom i savjetom kupcima uvijek stoje na raspolaganju. Specifičnost i novi standard koji Tokić uvodi u sve nove poslovnice veliki je izložbeni prodajni prostor u kojemu svaki kupac može proučiti izbor alata, autokozmetike, guma i dodatne opreme.

Na adresi Petra Preradovića 225, Tokić radi radnim danom od 7 do 20 sati, te subotom od 8 do 15 sati. Svaki privatni kupac raspoloživost robe može doznati jednostavnim pozivom na besplatni telefon 0800 5775 ili porukom na WhatsApp 091 123 5775, gdje je na raspolaganju za sve upite pozivni centar Tokića.