Logo

X

Tko obavlja teška čišćenja? Kako očistiti nešto što nitko nikad ne bi trebao vidjeti!?

Izvanredne se situacije ne događaju svaki dan pa o nastalom problemu treba sve detalje što prije dogovoriti izravno sa servisom telefonskim putem ...

Kada govorimo o čišćenju, većini ljudi na pamet padaju jednostavniji svakodnevni poslovi. Radi se o usisavanju, pranju podova, pranju prozora, pranju posuđa, brisanju prašine, pranju i slaganju odjeće i obuće, glačanju, pospremanju nekog nereda i slično.

Što napraviti kada se dogodi nešto na što se mi osobno ne možemo odmah ‘baciti’ i za što nam treba nekakva određena priprema ili stručnost? Kako očistiti nešto s čim se susrećemo po prvi put u životu, nešto što ne možemo vidjeti, ili nešto što nitko nikada ne bi trebao vidjeti?

Mikić servis tu uskače za Vas.

Kao posebnu kategoriju odredili su segment djelatnosti teških čišćenja u posebno teškim i zahtjevnim okolnostima

Pod segmentom djelatnosti teških čišćenja u posebno teškim i zahtjevnim okolnostima, kako su nam i sami pojasnili, spada većinom sve što Vam pada na pamet, a da nije uobičajeno čišćenje koje biste i Vi kod kuće mogli napraviti, ili koje je uključeno u neki normalan raspored koji sa svojim servisom dogovorite.

Nezgode u kuhinji znaju biti jako nezgodne pa kod bilo kakvih ‘eksplozivnih ručaka’, kad nastradaju i zidovi i kuhinjski elementi, Mikić servis dolazi u izvanredno čišćenje. Izrazito stare, zapuštene prostorije, podrumi i tavani, prepuni paučine, s dva centimetra prašine i ostatcima uginulih kukaca ili nečeg još goreg riješit će bez problema.

Specijalizirali su se i za odčepljivanje cijevi i cjevovoda kao što su kanalizacija, odvodi te razni kupaonski ili podni odvodi u Vašoj kući ili nekom poslovnom prostoru. Takva se mjesta često začepe a Vi, čak i da želite, ne možete do njih. Brzo, strojno i stručno, Mikić servis čisti sve cijevi.

Ne začepljuju se samo cijevi i odvodi, već i dimnjaci. Nakon zime, od topline, dima i pepela ‘narasle’ su debele naslage na stjenkama istih, koji bi taman na proljeće trebali malo ‘stesati’.

Najgore situacije koje se zapravo mogu dogoditi su i one najtužnije: slučajevi smrti. Bilo da se radi o nekakvom zločinu, provali, ranjavanju ili čak ubojstvu, sve tragove nemilog događaja Mikić servis rješava u trenu. S druge strane, ako se radi o smrti člana Vaše obitelji, bilo iz prirodnih razloga ili uslijed nekakve bolesti, Mikić servis će diskretno pristupiti prostoru kojeg bi trebalo urediti, očistiti ili osvježiti, tako da Vaše uspomene na pokojnika ostanu jedino pozitivne.

U slučaju nabrojanih, i još brojnih izvanrednih situacija čišćenja, ekipa Mikić servisa dolazi isključivo na poziv. Izvanredne se situacije ne događaju svaki dan pa o nastalom problemu treba sve detalje što prije dogovoriti izravno sa servisom telefonskim putem.